Video Surveillance identifiseringsteknikk

Video Surveillance identifiseringsteknikk


Video-overvåking blir stadig mer utbredt. Med kostnadene for videokameraer avtagende, og digital teknologi slik at enkeltpersoner og organisasjoner til å lagre opptakene i servere for enklere gjenfinning i motsetning til fysiske bånd, blir det lettere for offentlige organisasjoner, til bedrifter og enkeltpersoner distribuere videokameraer for overvåkning og identifisering.

ansiktsgjenkjenning

Forkant av biometrisk identifikasjon teknologi har økt effektivitet og nøyaktighet av ansikts-gjenkjennelse teknologien. Den lar datamaskiner til å skanne skjønt overvåkingsdata for ansikts data uendelig raskere og mer nøyaktig enn å se film manuelt. Teknologien kan sammenligne ansiktene til ansikts data programvaren har tilgang til.

metoder

Ansikts-gjenkjennelse teknologien bruker mange av hvert ansikt unike egenskaper for å identifisere enkeltpersoner. Disse egenskapene inkluderer bredden på nesen, formen på kinnben, størrelsen på kjeven din, dybden av øyehulene, og avstanden mellom øynene. Dette er bare noen av de ca 80 knutepunkter på menneskelig ansikt.

Etiske problemstillinger

Mens overvåkingsteknologi blir stadig mer utbredt og effektiv, borgerrettighetsorganisasjoner som American Civil Liberties Union, er bekymret for konsekvensene av utbredte videokameraer kombinert med effektiv ansikts-gjenkjennelse teknologien. Ideen om kameraer på hvert hjørne fremkaller dystopiske bilder, som de fra romanen "1984" Ifølge ACLU, den økende utbredelsen av kameraer med ansikts-gjenkjennelse teknologien utgjør en invasjon av privatliv større enn beskyttelse mot kriminalitet det tilbyr.

Counter Surveillance

Et gammelt ordtak om myndighetene spør "Hvem klokker vekteren?" I forbindelse med videoovervåkning, og dens øke kapasiteten for ansiktsgjenkjenning, en alternativ noen mennesker velger å omfavne teknologien. På denne måten blir fryktet muligheten for politiet misbruk av videoovervåking balansert med omfattende sivil overvåkning av politiet ved å bruke de samme metodene: kameraer er i stand til å kringkaste digitale signaler for langtidslagring og stadig mer tilgjengelig programvare.