Verktøyene som trengs for en Dodge lastebil Transmission

Verktøyene som trengs for en Dodge lastebil Transmission


Enten du ønsker å endre overføring væske, filter eller trenger å gjenoppbygge overføring, ha riktig verktøy for hånden kan spare mye tid og problemer og bidra til å holde Dodge lastebil i toppform.

Verktøy for Tappe Transmission

For å tømme overføringen, det første verktøyet du trenger er en jack å heve bilen. Kjøretøyet må alltid være riktig, så to par bukker bør plasseres under aksler for å holde lastebilen selv. Du trenger også en stor plastbeholder eller en oljepanne å fange overføring væske som det renner. Deretter blir en ½-tommers socket, en forlengelse og en ½-tommers boksen fastnøkkel kreves for å fjerne alle boltene i pannen. Når pannen er gratis, kan overføring væske helles i kum. Pannen kan da bli renset og re-festet.

Verktøy for Endre Filter

Det første trinnet i å endre overføring filteret er å fjerne overføring pannen. Derfor er de samme verktøy som trengs som for drenering av transmisjonen. Etter overføringen pannen er fjernet, må du ha en T-25 Torx bit for å fjerne de tre lange skruene som holder filteret til bunnen av overføringen. Den nye filteret kan deretter skrus på med det samme verktøyet.

Verktøy for justering av bakre Band Clutch

Den bakre Bandet holder ringgiret når enten første gir eller revers blir brukt. Det kan også nås fra innsiden av bunnpannen, slik at samme sett med verktøy, som for drenering overføring væske, er nødvendig: en jekk og bukker, en ½-tommers socket og boksen fastnøkkel. Når overføringen pannen er fjernet, kan låsemutteren nås. Det tar en 9/16-tommer eller 14 mm fastnøkkel for å løsne mutteren. Skruen på toppen av låsemutteren må holdes fast med en ¼-tommers skiftenøkkel eller socket så det vil ikke snu med låsemutteren mens låsemutteren strammes til anbefalt moment. Dette vil kreve en momentnøkkel som går så lavt en 6 fot-pounds.

andre verktøy

En Dodge overføring verktøysett kan komme godt med. Dette settet leveres i et hardt plast bæreveske, og har en trykkplate, plate, kaste ut lager, svinghjulets aksel støttelager og et justeringsverktøy. En Dodge overføring kjøligere linjen verktøyet kan kjøpes separat, og en overføring gjenoppbygge kit er tilgjengelig for flere typer Dodge sendinger. Den gjenoppbygge Settet inneholder friksjonsplatene og standard clutch plater, en foring kit, skiver, ringer, tetninger og pakninger.