Verktøy for TV Reparasjon

Verktøy for TV Reparasjon


En TV er en elektronisk enhet som kan brekke eller funksjonsfeil enten fordi en komponent slites ut eller TV utsettes for skade fra støt. I noen tilfeller, reparasjoner kreve en sertifisert tekniker, spesielt med mer teknologisk avanserte TV-er, slik som LCD-skjermer, plasma og andre flatskjerm-modeller. Men det er mulig å gjøre noen mindre reparasjoner selv med de riktige verktøyene.

Screen diagnoseverktøy

Det er mulig for en piksel på en LCD eller plasma-TV til å feste eller dø. Når en pixel pinner, vises en lys farget prikk på skjermen som er synlig på en svart skjerm. En død piksel er synlig på en hvit skjerm som en liten svart prikk. I visse tilfeller, en fast pixel reparasjoner på egen hånd over tid, men i andre tilfeller du trenger å reparere den. Diagnostiske verktøy som kommer i form av en DVD arbeid å kalibrere og korrigere problemer knyttet til pixel ytelse. Verktøyet er avhengig av testsignaler som gjør at du kan justere skjerminnstillingene på TVen for å oppnå den mest ønskede bildet presentasjon.

multi~~POS=TRUNC

Den multimeter er et måleinstrument. Det er vanligvis brukt til å måle volt, strøm og ohm, selv om mer avanserte multimeter verktøy også teste kondensatorer, dioder og transistorer. Ifølge LCD TV Reparasjon og Plasma TV Repair, en gjør-det-selv-TV reparasjon guide, er multimeter en viktig TV-reparasjon verktøy for å diagnostisere et problem med en flatskjerm-TV. Selv om disse verktøyene kommer i digitale og analoge versjoner, digitale multi tendens til å gi mer treffsikre tiltak enn de analoge multimetre.

TV-kabler

Et uklart bilde kan indikere et problem med TV-kabler. En skadet kabel ledning kan føre til dårlig mottak eller påvirke bildekvaliteten. Made Man, en elektronikk reparasjon guide, foreslår sjekke kabel ledningene på baksiden av TV-en. Hvis du oppdager skader eller frynser, så ledningene må byttes.