Verktøy for reparasjon av en sending

Verktøy for reparasjon av en sending


For alle som mekanisk tilbøyelig, sendinger er ikke spesielt vanskelig å reparere hvis du har de riktige verktøyene og informasjon. I motsetning til motorer, girkasser krever mer enn en grunnleggende sett med stikkontakter, skrutrekkere og momentnøkler. Deres komplekse interne struktur krever svært spesifikke holdere og foringer som kan være vanskelig eller umulig å installere eller bytte ut med noe annet enn riktig sett med verktøy.

Snap Ring Tenger

Snap Ringtang er som spisstang i revers, og de er en av de mest vitale og brukte verktøy for enhver automatgir gjenoppbygge. I stedet for å skyve ting sammen som et standard sett med tang, snap Ringtang presse endene av låseringene fra hverandre for enklere fjerning. Du kan fjerne de fleste snap ringer med et par små skrutrekkere, men ved hjelp av et riktig sett med låsering tang vil gjøre jobben enklere samt eliminere muligheten for uhell bryte en holderen. Hvis du kan bare kjøpe en spesialitet overføring verktøy, er dette en å ha.

Foring Driver Set

Foring drivere er metallsylindre dimensjonert til eksakte utvendige dimensjoner av foringene i sendingen, og de brukes til å presse foringen på plass. Foring drivere er generelt programspesifikke, selv om enkelte vanlige størrelse drivere kan arbeide for flere sendinger. Ingen profesjonell overføring rebuilder ville bli fanget uten et komplett sett, men et komplett sett med foringer drivere kan være en kostbar investering for sporadisk rebuilder.

Clutch Alignment Tools

For manuell girkasse installasjoner, kan riktig clutch justering verktøyet spare timer med forsøk på justeringer / forskyvninger og potensiell skade på overføring inngående aksel. Disse enkle aksler stå på for overføring drivakselen når du installerer clutchen på din svinghjul, samt bidra til å justere sine splines til de i resten av clutch pakke og svinghjul. Selv om det ikke er strengt nødvendig for de fleste applikasjoner, som har en clutch justering verktøyet vil minst spare deg tid det ville ta å fjerne transmisjonens inngående aksel og bruke den som en justeringsverktøy i stedet.

Universal Seal Remover

En universell segl remover er en billig investering i komfort, og det er en av de få spesialitet overførings verktøy på markedet som du kan bruke for noen gjenoppbygge. Universal segl fjernere er i hovedsak flat barer med et par av metall kroker på slutten. De tjener til å ta tak i transmisjonens selene fra baksiden for å lette fjerning. Selv om de ikke er nødvendig for de fleste ombygginger, vil en universell segl remover bidra til å hindre gouging transmisjonens aluminium når du fjerner sel.