Vector 400 watt strøm inverter Instruksjoner

Vector 400 watt strøm inverter Instruksjoner


Vector strøm vekselrettere, produsert av Black & Decker, gi muligheten til å drive små elektriske enheter på steder der ingen standard stikkontakt er til stede ved å koble til en annen type strømkilde. Disse vekselrettere, inkludert en 400 W modell, er designet for å være enkel å koble til og betjene.

tilkoblinger

Vector 400 W inverter har en positiv og negativ kabel innlegget med å feste ledningene enten DC tilbehørsadapter eller kjøretøy batteri klipp å bruke som en strømkilde, som begge leveres med enheten. På den andre enden er et par 115-volts strømuttak, og i nyere modeller, en USB-ladeuttak.

Slå

Velg strømkilden og fest de riktige kablene til ledningene. DC reserveuttak plugg kan drive enheter opp til 80 W; noe høyere krever å koble direkte til 12-volts batteri av kjøretøyet ved hjelp av batteriklemmene. Sett "On / Off" switch eller trykknapp til "Off" før du kobler, og ikke koble andre enheter til strømuttak før du kobler omformeren til strømkilden.

Betjening / Forsiktighetsregler

Slå på strømmen; den grønne LED-indikatoren vil lyse hvis strømmen er tilstrekkelig. Plugg inn en enhet (eller to) rangert på 400 W eller færre, og se etter enten den gule "Input feil" LED eller rød "Output feil" LED, som indikerer et problem. Slå av strømmen hvis det er en overbelastning, ikke koble noen apparater som genererer varme, slik som en hårføner eller mikrobølgeovn, og ikke blokkerer omformeren ventilasjon.