Vanlige problemer i en 1990 Vanagon

Den tyske bilprodusenten Volkswagen gjorde 1990 Vanagon, som gir tre rader med sitteplasser for opp til syv passasjerer, bortsett fra Camper trim nivåer, som gir plass til opptil fire passasjerer. Hvis du vurderer å kjøpe en 1990 modell år Vanagon, kan det være lurt å sjekke for å være sikker på at bilen har hatt noen tilbakekalling arbeid gjort før du kjører den regelmessig.

Informasjon om tilbakekalling

The National Highway Traffic Safety Association regulerer sikkerheten i bilene som Vanagon, utstedelse minnes for deler eller systemer i kjøretøy som har vist en tendens til å svikte og sette kjøretøyets passasjerer i fare. Hvis du mistenker at din Vanagon har ikke hatt garanti arbeid ferdig, kan du ta bilen til din lokale forhandler. Forhandleren kan potensielt utføre garantiarbeid gratis.

Drivstoffsystem

1990 Vanagon har vært gjenstand for en tilbakekalling på grunn av et problem med bilens drivstoffsystemet. Den Vanagon drivstoff slange som festes til drivstoffdistribusjon skinne i motorblokken kan krympe over tid. Ettersom slangen krymper, kan det bli en størrelse som er for liten for den slange er klemmene for å holde slangen på plass på skinnen drivstoff. Slangen kan da tillate noen av drivstoffet til å unnslippe, muligens forårsake en brann i bilens motorrom. Forhandlere har fått beskjed om å erstatte den tilbakekalte slangen med en som ikke vil krympe, samt et fjærbelastet, selvstram klemme for å holde slangen på fordelingen rail.

klimaanlegg

Den Vanagon air condition-systemet har også vært gjenstand for en tilbakekalling. Bilens sentrum luftventilen, som ligger på innsiden av bilens tak over andre seterad, har et plastdeksel som er sikret med to metallskruer. Plasten har blitt funnet å sprekke rundt der skruene fester ventileringsenheten til taket, slik at forsamlingen til å komme løs og muligens treffe og skade Vanagon nest rad passasjerer. Forhandlere har fått beskjed om å installere forsterkningsplater på luftventileringsenheten der skruene holde forsamlingen til taket.