Utstyr som trengs for å bygge den beste HHO Generator

Utstyr som trengs for å bygge den beste HHO Generator


HHO (hydrogen eller knall) generatorer er et hett tema blant garasje ingeniører og fysikere likt. Fordi HHO generatorer bruker store mengder elektrisitet for å splitte vannmolekylet, mange hevder at det tar mer energi å dele molekylet enn det som er oppnådd ved å brenne gassen. Andre sier at cellen bare bruker overskuddskraft skapt av dynamoen, slik at nettoeffekten er positiv. Den eneste måten å finne ut er å bygge din egen.

Socket og Nøkler

Du kommer til å trenge en full 3/8 socket sett og skiftenøkler - minst like mye som det vil ta å fjerne og erstatte dynamo med en høyere strømstyrke enhet. Du trenger også 3 / 8- og 1/4-tommers stasjons sockets å ta ut batteriet og / eller luftfilterboksen for å gjøre plass til den HHO generator.

O2 Sensor Tool

Mange verktøy selskaper gjør spesialiserte kontakter for å fjerne og erstatte bilens oksygen sensor (er). Å bygge et best mulig HHO systemet, vil du ønsker å installere et par av O2 sensor motstander som lure datamaskinen din til å tro det er å motta mer drivstoff enn det er.

Elektrisk Connector Set

Du trenger et komplett sett med elektriske kontakter for å koble O2 sensor motstander, de rele som aktiverer dem, sensor relé HHO og bytte utstyr. Du trenger (minst) et sett av Weathertite hurtigkoblinger, rumpe kontakter og ringkontakter. Ikke glem wire strippere, presser og en barberhøvel kniv å kle dine batterikabler.

sveiser

For å koble de enkelte cellene sammen, trenger du enten en MIG sveiser eller (enda bedre) en "klype" spot-sveiser. En klype sveiser vil tillate deg å lage dusinvis av små punktsveiser som trengs for å koble HHO generator platene til sine leder strimler. En MIG sveiser eller TIG sveiser vil gjøre jobben, men de er litt mer arbeidskrevende.

cutting

Du trenger en terning sliper med kutteskiver og / eller en stikksag til å skjære relieffene og monteringstappene i platene, og å dikte plastcelle tank. Du vil ikke være å kutte noe heavy-duty, så bruk de fineste-tann blader tilgjengelig.

Boring og Feste

Et sett med karbid-tippet borekroner og en drill er obligatoriske, og en søyleboremaskin ville være nyttig for å bore mange små hull som trengs for en anstendig perforert plate HHO celle. For å sette systemet sammen, det eneste du trenger i tillegg til socket sett er et par flat-head og Phillips-skrutrekkere av varierende størrelse og lengde.