Urban Myter om mobiltelefoner

Urbane myter og legender florerer på en rekke emner - selv mobiltelefoner. Urban legende har uttalt at mobiltelefoner kan åpne låste bildører, at 112 er det internasjonale nødnummeret, og at en spesiell kode en bruker kommer inn i telefonen låser ekstra batteri.

Skjulte Battery Reserve

Oppringing * 3370 # tillater en mobiltelefon bruker for å aktivere skjulte mengde reservekraft i mobiltelefonen. Denne "hemmelige" reserve normalt ikke bli belastet, men tillater en mobiltelefon til å operere når batteriet går tomt for strøm. Den neste ladning gjenoppretter reserve batteri i tillegg til vanlig strøm. Snopes.com sier at enkelte Nokia-telefoner bruker denne koden for å spare batteri ved å senke lydvolumet.

Mobiltelefoner kan låse opp biler

Ring en annen mobiltelefon bruker med ekstern nøkkelfrie oppføring system for bilen din. Har brukeren på den andre enden trykker på knappen for å åpne bildøra. Signalet blir sendt over mobiltelefonen din og låser opp bildøra.

Remote nøkkelfrie inngangssystemer og mobiltelefoner sender sine signaler på forskjellige frekvenser, og en bil låsen vil ikke få den nødvendige frekvensen for å låse opp en bildør selv om en person på den andre enden av telefonen har riktig ekstern nøkkelfrie oppføring senderen.

Free Information

Mange mobiltelefon selskaper betalt for informasjon. Oppringing 1-800-FREE-411 sies å overgå dette. Hvorvidt dette fungerer avhenger av politikken til brukerens mobiltelefon leverandøren. Sjekk med leverandøren for å se om du ringer gratis 411 vil spare penger på å ringe Information.

112 - Den internasjonale nødnummeret?

112 gjør kontakt med en innringer til nødetatene i Europa, men 911 er fortsatt den nødtelefon nummer i USA.

Deaktiver en stjålet mobiltelefon

Tast # 06 #. Skriv ned nummeret som vises på skjermen. Hvis telefonen blir mistet eller stjålet, kan du ringe mobiltelefon leverandøren for å deaktivere telefonen selv om tyven erstattet SIM-kortet. Noen mobiltelefon modeller gjør viser dette nummeret når brukeren trykker på denne tasten kode, men tjenesteleverandører ikke bruke dette nummeret til å deaktivere en mobiltelefon.