Tyske Paintless Dent Removal Tools

Tyske Paintless Dent Removal Tools


Paintless dent reparasjon verktøy er laget for å hjelpe deg å fikse en bulk uten å måtte male bilen. Dette holder kostnadene for reparasjon ned så vel som gjør prosessen raskere. Noen av disse verktøyene er laget i Tyskland og kan finnes i USA.

Carbon PDR Kits og Z-Bar

Carbon tilbyr en rekke ulike paintless dent reparasjonssett, avhengig av din kompetanse. Den grunnleggende settet er for nybegynnere og leveres med 25 verktøy med 35 tilbehør. De Profi-kits kommer med enda flere verktøy og er satt opp til å jobbe raskere enn grunnpakken. Disse pakkene er rettet mot de som fjerner bulker profesjonelt og som trenger å behandlingstid prosjektene raskere. En annen type paintless dent remover er en Liming Kit. Ifølge spesifikasjonene, fungerer dette produktet enda raskere enn vanlig verktøy. Z-Bar kommer i alle settene, som fungerer best med fronten av bilen, samt undersiden. Det kurver rundt motoren med sin Z-form, slik at du kan fortsatt legge press mens ikke skade motoren.

GN Special Tool System og PDR Blade

GN Special Tool System gjør mindre kits enn Carbon selskapet gjør. Den minste pakken er rettet mer direkte mot folk som bare fikse bulker på sine personlige kjøretøy. Den forenklede versjonen kan du bruke mindre, men likevel oppnå effektiv bulk fjerning. Selskapet gjør selge større kits hvis du er ute etter et større utvalg av spesialverktøy. Standard verktøy omfatter PDR Blade, som passer i de små åpningene i bilen for å bli plassert bak bulk. Da "bladet" kan presse ut bulken.

Alternative Reparaturmethoden og J-krok

Alternative Reparaturmethoden produserer et bredt utvalg av PDR verktøysett. Den combo kit fungerer med både verktøy og lime bulk fjerning enheter. Som du ser gjennom hvilke typer verktøy tilgjengelig i hvert sett, bør du vurdere ditt ferdighetsnivå. Intro kit er for privat eier som arbeider med et begrenset antall bulker. De større kits kan flytte hele veien opp til profesjonelt nivå bulk fjerning. Disse verktøyene inkluderer PDR J-krok, som arbeider med bulker nærmere kanten av bilen som det er kort. Kroken gjelder trykk og skyver bulk ut av metallet.