Typer av Lincoln Automobiles

Typer av Lincoln Automobiles


Etablert i 1917, har den Lincoln merkevare vært en stor produsent av luksusbiler i USA helt siden det ble kjøpt av Ford i 1922. For nesten et århundre, har Lincoln konkurrerte med General Motors Cadillac og Buick divisjoner, samt europeiske og asiatiske import .

luksus sedan

Lincoln er først og fremst kjent for sin linje av luksus sedan, og de fleste av sine historiske modeller har falt i denne klassen. The Model L var en av Lincolns første vellykkede produkter, etablere det som en luksus divisjon for Ford. The Lincoln Continental ble produsert 1939-2002 med noen korte hull i produksjon, sentre Lincoln kjøretøy tilbud rundt en stor luksusmodell. The Lincoln Town Car, som har blitt produsert siden 1982, er en av merkets mest kjente og mest solgte modeller.

The Mark Series

The Lincoln Mark-serien var Lincolns linje av full-size personlige luksusbiler fra midten av 1950-tallet til slutten av 90-tallet. Fra og med Mark II i 1956, ble Mark serien ment å representere den mest luksuriøse tilbud fra Ford, overgår alle andre Lincoln modeller i form av tilgjengelige funksjoner, kvaliteten på konstruksjon og materialer. The Mark serien fortsatte som Mark III, IV, V, VI, VII og VIII. Hver ny modell introdusert funksjoner som er representert i forkant innen bilteknologi og engineering.

Lastebiler og SUVer

I 1998 Lincoln produserte sin første SUV, full-size Lincoln Navigator. Det ble med den mellomstore Lincoln Aviator i 2003, og bringer Lincoln i luksus SUV-markedet som hadde vært dominert av europeiske merker før den tid. The Lincoln Blackwood i 2001 var et skjebnesvangre forsøk på å markedsføre en luksus pickup lastebil, men dårlig salg førte til Blackwood blir avviklet etter bare to år. En annen Lincoln pickup, Mark LT, var noe mer vellykket et par år senere, som i hovedsak et eksklusivt versjon av Ford F-150 pickup. Lincoln har også produsert en to delefilter nyttekjøretøyer, mkx og MKT.

statlige Limousiner

Et interessant trekk ved Lincoln er dens historie oppdrag å gi amerikanske presidenter med en offisiell stat limousin. Denne praksisen går tilbake til 1939 da Lincoln produsert en spesialversjon av sin V12 cabriolet for Franklin D. Roosevelt. For 1950 Lincoln produsert en limousin basert på Cosmopolitan modell. At bilen ble brukt av presidentene Truman, Eisenhower, Kennedy og Johnson. Lincoln også produserte Continental konvertible som president Kennedy kjørte i på det tidspunktet han ble myrdet. Andre Lincoln limousiner ble brukt av presidentene Nixon, Carter og Reagan.

Nåværende Lineup

Den nåværende Lincoln kjøretøy utvalg inkluderer seks modeller, de fleste som refererer til historiske modeller fra den langsiktige eller nære fortid. Tre av dagens Lincolns tilbys som luksus sedan, inkludert MKZ, MKS og Town Car. Lincoln produserer også mkx og MKT luksus crossover nyttekjøretøyer sammen med full-size Navigator SUV. Oppføringen nivå offer for Lincoln er den MKX sedan, som er priset sammenlignes med et velutstyrt Ford modell. Navigatøren er Lincoln høyeste priset offer sammen med bil som representerer sin top-of-the-line bilmodell.