Typer av Kodak kameraer

Kodak Selskapet begynte i slutten av det 19. århundre og er fortsatt en fremtredende kraft i verden av kameraer og fotografering. Som i 2010, har Kodak lansert flere typer kameraer for å dekke behovene til både amatører og dyktige fotografer. Blant de typer tilgjengelig er Easyshare M580, Easyshare Z950 og Kodak Slice.

Kodak Easyshare Z950

Easyshare Z950 har 10x optisk zoom og automatisk stabiliserer på objektene i bildet. Den Z950 er 12 megapiksler og tar mindre enn ett sekund for å ta et bilde når du trykker på opptaksknappen. Kameraet har en LCD-skjerm som måler 3 inches diagonalt og lar deg sjekke ut bildene dine umiddelbart etter at du tar dem. Den Z950 tar opp video og tar bilder i HD. Kameraet har også en HDMI-utgang som lar deg se videoer og vise bilder direkte på TV i HD. Batteriet er et oppladbart litium-ion.

Kodak Easyshare M580

Kodaks M580 er en sølv digitalt kamera med 14 megapiksler og en ramme filmmodus. Kameraet er 2,4 inches høy, 4 inches bred og en tomme tykk. Høy ISO-modus lar kameraet tilpasse seg raskt til belysning av en innstilling. Den M580 har også en optisk stabilisator som hjelper fokusere bilder og eliminere frustrasjon av å få et uskarpt bilde. En ansiktsdeteksjon sentre på ansiktene til menneskene i bildet. Videoopptakeren på kameraet tar opp i MJPEG-format med en oppløsning på 640 piksler x 480 piksler.

Kodak Slice

Kodak Slice er en svart 14 megapiksel kamera med ansiktsgjenkjenning og automatisk hvitbalanse. Kameraet har 2,0 gigabyte flashminne med et minnekort for ekstra lagringsplass. Det er fem forskjellige optiske zoominnstillinger og automatisk fokus justering. Brennvidden for linsen er mellom 6,3 mm og 31,5 mm. Videoopptakeren poster i 720p HD. Skjermen er 3,5 inches diagonalt. En håndleddstropp er inkludert for å sikre at du ikke mister grepet på kameraet. Kameraet Batteriet er et litium ion Kodak KLIC 7000.