Typer av Honda Scootere

Typer av Honda Scootere


Scootere er en populær form for transport for pendlere som søker måter å spare penger og bevare miljøet. Scootere også appellere til de som liker friheten til friluft ridning. Mens Honda er best kjent for produksjon av biler og motorsykler, det japanske selskapet selger også tre forskjellige linjer av scootere.

Metropolitan

Honda Metropolitan er en scooter med en 49 cc motor og en helautomatisk girkasse. Denne lite vedlikehold scooter er kjent for å være miljøbevisste og får store gass kjørelengde. Den lille rammen av denne scooteren gjør parkering og lagring av kjøretøyet praktisk.

Elite

Den 108 cc Honda Elite scooter inkluderer en vri-og-gå girkasse og en 108 cc bensininnsprøytning. Denne scooteren har en stor lagringsenhet under setet, samt en hanskerommet som ikke er standard på de fleste scootere. The Elite unike bremsesystem gjør dette til et enkelt redskap for selv amatører å manøvrere og stoppe.

Silver Wing ABS

Med kraften av en liten motorsykkel, er Silver Wing ABS en luksus scooter med en 582 cc motor, en helautomatisk girkasse og en kombinert blokkeringsfrie bremser (ABS). Denne scooteren har et stort lagrings seksjon under setet med plass til å lagre en hjelm. Frontruten på denne sykkelen er bredere enn noen annen Honda scooter. Siden det er aldri noen skiftende, kan førere av alle nivåer håndtere denne sykkelen til tross for sin makt og størrelse.