TV Bilde Problemer på venstre halvdel av skjermen Only

TV Bilde Problemer på venstre halvdel av skjermen Only


Moderne flatskjerm-TV tilbyr fantastisk bildekvalitet med et lite fotavtrykk og generelle form. Denne høy standard på bildekvalitet lett trekker oppmerksomhet til feil. I tillegg kan ulike TV typer som flytende krystall-skjermer og plasma har anomalier som viser seg selv om skjermen opplever en svikt, eller hvis din TV-leverandør er å ha et teknisk problem.

Screen Failure

En stripe på den ene siden eller på en hvilken som helst del av en skjerm kan indikere panel svikt. Dette er vanligvis angitt av en vertikal stripe med lyse grønne, blå, røde eller hvite piksler. Denne serien av "døde piksler" indikerer at skjermens evne til å belyse de enkelte piksler har sviktet. Denne tilstanden er noe som vanligvis er dekket av en produsents vanlig eller utvidet garantiprogram, og krever panel erstatning.

Tjenesteyter Problemer

Problemer kan oppstå med ledningene til ditt hjem eller maskinvaren som du har fått av tjenesteleverandøren, forårsaker linjer skal vises på skjermen. Disse problemene omfatter defekt ledningstilkoblinger, hardware feil og skader forårsaket av graving. I hvert fall en rekke horisontale eller vertikale linjer på skjermen, som minner om de bølgende linjene som vises på analoge sendinger eller "blokkering" som kan oppstå når digitale TV-sendinger er lav i styrke.

Feil Zoom-modus

Moderne digitale TV med flere zoom og bildejusteringsmodi, slik at bildet fyller skjermen uten svarte kanter. Hvis apparatet har en modus som "full pixel", vil du se bildet uten zooming eller overscan. Noen ganger resulterer dette i tiden og datagrafer være synlig på venstre eller topp deler av skjermen. Denne informasjonen blir overført til formidle til tuner eller dekoder informasjon som sekundær lyd programmering (SAP), tid og dato og teksting. Denne informasjonen er vanligvis usynlig.

horisontal Deflection

Hvis du tilfeldigvis har en digital bakprojeksjon TV, kan du ha et problem med den horisontale nedbøyning krets på den primære strømforsyningen bord. I motsetning til hva du kanskje forventer, horisontale nedbøyning problemer skaper vertikale linjer på tilsynelatende tilfeldige steder på TV-skjermen. Dette problemet påvirker high-definition og eldre analoge bakprojeksjon TV, og krever reparasjon eller (hvis TV er en eldre modell som deler er ikke tilgjengelig) utskifting av settet.