Turbosmart Boost Controller beskrivelser

Turbosmart Boost Controller beskrivelser


Den Turbosmart boost controller er en premium manuell kontroller for bilen din, laget av et solid stykke billet aluminium. Dens presise maskinering og små toleranser tillate for svært presis boost justering, og bare krever jevnlig justere på grunn av ekstreme temperaturendringer. Den Turbosmart kontrolleren bruker enkel ball og våren design for å begrense ladetrykket som den kommer inn i wastegate; Dette i sin tur tvinger turbokompressor å spinne raskere å opprettholde standard fabrikkinnstillinger. Også inkludert er silikonvakuumledninger som er mer motstandsdyktig mot varme, og som er mindre utsatt for å utvikle tretthetsbrudd.

Bruksanvisning

1 Fest Turbosmart kontrolleren (ved hjelp av den medfølgende zip-bånd) i et lett tilgjengelig område fra A / C eller radiator fan enheter.

2 Fest den ene enden av Turbosmart til wastegate aktuator innløpet med den medfølgende vakuum linje.

3 Koble brodd på den andre siden til boost kilden utløpsledningen. Bruk ca 3 til 4 inches av silisium sugeslangen.

4 Roter den primære justeringsknappen i den angitte retning for å øke eller redusere ladetrykk. Bruk veldig små trinn ved først å måle boost controller følsomhet.

Hint

  • Bruk en dynamometer for å teste og tune bilen din i et kontrollert miljø.
  • Installer en ettermarkedet boost måleren for nøyaktige målinger.
  • Økende løft utover fabrikkinnstilte nivåer kan annullere garantien og skade motorkomponenter, fortsette med forsiktighet.