Tuning Verktøy for Subaru WRX

Tuning Verktøy for Subaru WRX


Subaru WRX er en høy ytelse bil med 265 hestekrefter og en 2,5-liters flat-fire motor. Den har en imponerende 244 fot-pounds av dreiemoment. Spesifikasjonene er imponerende fordi du får en billig, rask bil. Tjenesten registrering av wrx er også helt topp. Hvis du ønsker å få litt mer ut av Subaru, bruke noen tuning verktøy for å forbedre ytelsen og piffe opp kraften.

motor Tuning

Bruke en kompresjonstester for å kontrollere beltet komprimering. En serpentin belte verktøy og automatisk slakk adjuster skiftenøkkel vil også gjøre jobben. Lagrene krever testing på hver tune-up. Bruk en differensial side peiling avtrekker for å stramme.

Tenning / Elektrisk Tuning

Det er en god idé når tuning din Subaru WRX å teste tenningen. Den kalibrerte tenning testeren er den enkel måte i stedet for å håndtere flere verktøy for samme formål. En spiral adapter vil også sjekke det elektriske systemet på oppstart for økt ytelse.

Drivstoff Linje Tuning

En umbrakonøkkel kan stramme drivstoff ledningsforbindelser samt stramme tilkoblingspunkter. En fuel rail nøkkel er metoden for å stramme fuel rail. En mer involvert måte tuning drivstoffledningen er ved å utføre en bensinpumpe. En luftrense adapter og litt ekstra innsats kan oppnå dette.

overføring Tuning

En åpen skrunøkkel er nødvendig for å stramme wrx overføring til motoren bolter. Korset medlem kan justeres og en pipenøkkel vil stramme boltene. Oljekjøler rør trenger et annet verktøy. En konisk mutter fastnøkkel kan benyttes for å feste rørene. Også stramme drivakselen ved hjelp av en fastnøkkel.