truxedo Installasjon

Truxedo er navnet på et selskap som gjør tonneau dekker, og det er også navnet på deres flaggskip, truxedo. Dette er en vinyl tonneau cover som klemmer på sengen rails på en lastebil, som beskytter lasten i sengen og også holder den mot vær og vind. Hvis du vil legge til en truxedo til lastebil, kan du gjøre det i omtrent en time med noen grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning

1 Åpne bakluken på lastebilen. Legg ut siden skinnene fra truxedo settet på toppen av sengen skinner slik at fjæren stempelet på slutten av skinnene er på siden av sengen nærmest førerhuset.

2 Installer tre klemmer fra settet på førersiden skinner fra settet slik at klemmene holder sidegrinden til den vertikale leppe på sengen rail. Stram disse klemmene ned ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Gjenta for de passasjer side rails. Pass på at siden skinnene er nivå og ikke vippe ut eller inn fra bed rail.

3 Plasser header guider fra truxedo kit inn i heading fra settet ved hjelp av hendene og maskinvaren gitt. Løft opp dekselet forsiktig og plasser den slik at gummi toppakningen sitter på innsiden bed rail på lastebilen, skikkelig tetting sengen mot elementene. Lå på ryggen og finne header guider. Skyv disse skinnene slik at de sitter under side skinnefiensen fra truxedo siden skinnene. Stram ned overskriften guide bolten med 3/8-inch skralle og socket å klemme dekselet til side rails.

4 Rull ut vinyl dekselet fra førerhuset hele veien tilbake til bakluken. Vippe enden av tonneau dekke opp, slik at man kan koble enden av tonneau inn i låsen ved enden av sideskinnene. Skyv enden hardt ned til du hører at den låses på plass. Trekk sidene av vinyl dekke over siden skinnene for å koble borrelås på begge sider av tonneau å holde det stramt.