Truck Vedlikehold

Lastebiler definere hjertet av Amerika. Den åpne veien vises ofte tomt uten en liten pickup lastebil eller en stor godstransportør. Disse lastebiler virke ugjennomtrengelig, arbeids hester som trenger lite stell. Imidlertid er en kraftig lastebil som vedlikeholdes regelmessig. Å vite hva du skal sjekke på din lastebil er viktig å holde den kjører godt året rundt.

fluid sjekker

Lastebiler bruke en god del væske for å utføre sine daglige oppgaver --- det er viktig at du sjekker væske regelmessig. Sjekk væsker en gang i måneden. De væsker inkluderer bremsevæske, kjølevæske, olje og servostyring væske. Det er best å sjekke oljen når motoren er varmet opp i 10 minutter. Olje utvides som den kjøler og constricts som det varmes opp, slik at du får mest mulig nøyaktig lesing når motoren er varm. Mens du er under panseret, sjekk om det lekker ut slanger, merkelige lyder eller noe som synes å være løs eller Bulgaria. Disse kontrollene skal utføres når du kjøper bilen; denne måten vet du hva din lastebil høres ut som når den kjører normalt og hva unormale lyder er i forhold til den opprinnelige motorlyden. Når du kjøper din lastebil, enten det er nytt eller brukt, må du ha en brukerveiledning. Den vil fortelle deg hva slags væske til å bruke og hva vedlikeholdsplan for lastebilen skal være.

Avansert Vedlikehold

Hvis du kjører en kraftig lastebil, som brukes til å bære frakt, fett bevegelige deler i lastebilens motor ukentlig. Endre væsker og kraftkomponenter i bilen i henhold til de timene du kjører. Oljen bør skiftes hver 250. timer kjøring, mens automatgir væske og standard overføring væske bør byttes med 500 og 1000 timer, henholdsvis. De bakre differensial, en del av din lastebiler aksel, skal ha sin væske skiftes hver 600 timer; servostyring, hva som gjør lastebilen sin tur lett selv om den veier mer enn et tonn, bør ha sin væske skiftes hver 1000 miles.

extras

Legg statister til motoren slik at den fungerer effektivt, slik som væske add-ons som hjelpemiddel ytelse. Legg kjølevæske som Flex-a-lite til hydraulisk system for å holde motoren i gang varmen lav, og forlenger levetiden på motoren din. Legg væske til bensin tank, kalles en additiv, å få bedre gass kjørelengde og å holde drivstoffrørene ren. Hvis du eier en flåte av lastebiler for frakt, kan det i utgangspunktet koste mye for disse materialene, men legger disse hjelpemidlene til lastebiler vil forlenge levetiden på dem. Regelmessig vedlikehold koster ofte en brøkdel av reparasjoner.