Trikk på iTouch 32 GB

IPod touch er flaggskipet av Apples multimediaspillere og tilbyr den samme operasjonen og funksjonalitet som iPhone, med unntak av mobiltelefon og GPS aspekter. Enheten styres ved hjelp av sine berøringsskjerm og bevegelsessensorer, og et bredt utvalg av spill og programmer er tilgjengelig for nedlasting direkte fra iTunes App Store. Selv om iPod touch har et intuitivt og enkelt brukergrensesnitt, er det mange snarveier og triks for å forbedre sin effektivitet.

Angre skriving

Mens du skriver, riste iPod touch for å angre den siste handlingen utføres og trykke på "Angre skriving" -knappen. For å gjøre om, riste enheten på nytt og trykk på "Redo Typing" -knappen.

opprette mapper

For å opprette en mappe på iPod touch hjem-skjermen, trykk og hold et ikon til alle symbolene begynner vingler. Trykk og hold ett av ikonene du ønsker å sette inn i en mappe, og dra den over toppen av et annet ikon uten å slippe. En mappe vises, inneholder de to ikoner. La gå til slutt.

Musikkspiller

For å få opp musikkspillerkontrollene raskt, dobbelttrykke på Hjem-knappen for å vise programveksleren verktøylinjen nederst på skjermen. Sveip verktøylinjen til høyre for å få tilgang til musikk-kontroller og iPod-programmet.

web-adresser

Når du skriver en nettadresse i Safari adresselinjen, hoppe over "www." og ".com" deler. Nettleseren vil fylle dem inn automatisk.

Birthday Calendar

Den "Calendar" program kan automatisk oppdage eventuelle fødsels inngått "Kontakter" program. Hvis du vil angi påminnelser for alle bursdager, åpne "Calendar" app, trykker du på "Kalendere" knappen og sette "Fødselsdager" til "On".

Store bokstaver

Slik lagrer du trykker på shift-knappen en gang til når du har skrevet en stor bokstav, trykker og holder inne shift-knappen og dra fingeren til bokstaven du ønsker å kapitalisere. Slipp knappen, og tastaturet vil automatisk gå tilbake til små bokstaver.