Trenger jeg en HDTV boks eller tallerken med en full HDTV TV?

Trenger jeg en HDTV boks eller tallerken med en full HDTV TV?


Hvis du har en full HDTV sett, den har 1080p-oppløsning. Hvis den har en intern tuner, kan det plukke opp HD-stasjoner med en antenne og presentere programmene til skjermen. Hvis den ikke har en intern HD tuner, trenger du en ekstern set-top-boks tuner, og hvis du abonnerer på en parabolantenne service, trenger du en boks som tilbys av det selskapet.

HDTV-tunere

En standard fjernsyn presenterer 480 horisontale linjer med informasjon på skjermen med et signal som skanner til å belyse piksler eller punkter. En HDTV har enten 720 eller 1080 linjer. En "HD Ready" eller "HD Capable" TV ikke har en tuner som kan endre antennesignaler til HD skjerm presentasjoner. Den trenger en set-top-boks for å velge HD informasjon ut av disse signalene. En "Integrert HDTV" eller "HD Built In" har en HD-tuner og ikke trenger boksen. Begge typer har eksterne innganger for andre standard eller HD-videoinnganger.

Set Top Box

Det set-top-boks kobles til antenne og har en tuner for å motta signaler fra standard eller HD-kringkastingsstasjoner. Den konverterer signalene til video og audio og presenterer dem til TV-apparatet i forskjellige formater. Komposittvideo sender analoge standardsignaler på en kabel og lyden på to til. Komponentvideo sender analoge standard eller HD-signaler på tre kabler og lyd på to til. HDMI sender digital standard og HD-signaler på en enkelt 19-pinners kabel med lyd. Den type og antall formater avhenger design funksjonene til boksen.

Parabolantenne

Trenger jeg en HDTV boks eller tallerken med en full HDTV TV?

En tallerken krever en mottaker og et abonnement fra leverandøren.

Parabolantenne Selskapet tilbyr en tilkobling til TV-en din fra en parabolantenne installert i hjemmet ditt. Den kobles til en mottaker eller boks i nærheten av TV-apparatet. Selskapet har flere abonnement pakker som bestemmer antall stasjoner du kan motta. Du kan velge enkle eller premium pakker til å inkludere filmer, sport og spesialitet programmering. Kvaliteten på mottaker og formatene den støtter også avhengig av abonnementsalternativene. Det kan være HD, 3D eller en digital videoopptaker. Du kan ikke motta signaler fra en parabolantenne på full HDTV uten en boks.

Full HDTV

TV oppløsning spesifikasjoner bruke bokstavbetegnelse for å beskrive den type skanning. Standard 480i og HD 1080i bruk interlaced scanning som lyser ulike linjer i en fei, og selv i den neste. HD 720p og 1080p bruker progressiv skanning som lyser alle linjer i en fei. Full HD med 1080p lyser alle linjer uansett hvilken oppløsning den mottar. Med lavere oppløsninger, upconverts det signaler og skaper manglende linjer med datagenerert informasjon. Det kan forlate sorte kanter, men har et format kontroll for å enten forstørre eller strekke bildet for å fylle skjermen.