Traktor Tiller Slip Clutch Vs. Shear Pin

Jordbruksredskaper leve et hardt liv, og produsentene må bygge dem å håndtere det uventede. Jordbruk i særlig ofte støter på uforutsette hindringer, på grunn av det faktum at de bruker all sin arbeidstid grave i jorden som kan eller ikke kan inneholde noe som vil passere gjennom bladene.

Slip Clutch Basics

En slip clutch er akkurat hva det høres ut som det er: en clutch designet for å tillate noen glidning mellom traktorens PTO-utgang og roret. Hensikten bak en slip clutch er å begrense dreiemoment til rorkulten og back-dreiemoment til PTO bør roret jam på noe og komme til en umiddelbar stopp. Slip klør som brukes i industrien er like i design og prinsippet de som brukes på bakhjulene av sport sykler for å hindre hjul fengsel etter motorbremsing.

Shear Pin Basics

En skjær pin - aka "bolt" - er en spesialisert bolt med et spor skåret rundt skaftet nær hodet, eller rundt skaftet nær bolten er kile tips. Dette sporet fungerer noe sånt sikringen i et elektrisk system; det fungerer som en kalibrert svakt ledd i systemet er utformet for å gi plass før noe mer viktige pauser. Skjærbolten kan enten være av stål eller aluminium i konstruksjonen, avhengig av den nødvendige dreiemomentet beskyttelse.

Slip-clutch Fordeler og ulemper

I tillegg til kostnadene, slureclutch egentlig ikke har noen ulemper. Hvis en skjærpinne er en sikring, deretter en slip clutch er noe sånt som en bryter; den kan gi rom for svikt om og om igjen uten å lide noen permanent skade. De fleste slip clutcher bruke justerbare strammere, noe som betyr at brukeren kan endre slip terskelen for å la roret til makten gjennom tøffe ting uten å utløse slip mekanisme.

Skjær Pins Fordeler og ulemper

Skjærbolter, som sikringer, er billig; vanligvis i størrelsesorden tre til fem dollar for en erstatning bolt. Skjærbolten mekanismen i seg selv er også billig å produsere, noe som gjør den beskyttelse mekanisme valg for budsjettorienterte instrumenter. Ulempen til skjær-pin ordning er at det fungerer bare en gang; traff en stubbe eller en stein, og du må dra pinnen ut og erstatte det.