Trailer elektriske standarder

Trailer elektriske standarder


I USA er tilhengere pålagt å ha fungerende kjører lys, blinklys og bremselys. Slepe bilens elektriske systemet er tappet for å gi strøm til disse funksjonene.

ledningskontakter

Trailer elektriske standarder

Små tilhengere krever fire pinners kontakter.

Ulike ledningskontakter er tilgjengelig, alt fra fire til sju pinner, som tillater overføring av kraft fra trekkvogn til tilhengeren. Den type kontakt er bestemt av tilhengeren. Enkel, lett kjøretøy krever fire pinners kontakter mens de tyngste tilhengere med mer tilbehør krever de største syv pinners kontakter.

DMV

Trailer elektriske standarder

Kabling skal aldri berøre tilhengere suspensjon.

The Department of Motor Vehicles "(DMV) lover om trailer standarder varierer mellom statene. Statens DMV kan også ha krav til maksimal avstand mellom ledninger støtter, ledninger chaffing, ledninger rubbing på suspensjon og bruk av en hurtigkoplingsplugg mellom stry kjøretøy og tilhenger.

unntak

Noen stater tillater unntak av elektriske standarder for belysning, blinklys og bremser. For eksempel i Connecticut, enhver tilhenger mindre enn 30 inches bred er unntatt fra standard elektriske kravene til blinklys og bremselys. Disse små trailere er pålagt å ha bare en hale lampe, stoppe lampe og en reflektor.