Trådløse telefoner som bruker AA-batterier

Trådløse telefoner som bruker AA-batterier


I dag, de fleste velger å kjøpe trådløse telefoner på grunn av den frihet og bevegelighet de tillater. Når du velger en telefon, er det viktig å undersøke ulike merker og stiler for å kjøpe en telefon som vil møte alle den enkeltes behov. Telefoner kommer med en rekke funksjoner som gagner brukeren. En bestemt gruppe av trådløse telefoner som mange enkeltpersoner kjøper benytter AA-batterier. En oversikt over denne typen telefon er nyttig før du gjør kjøpet.

VTech DS6121

VTech DS6121 er en trådløs telefon som den bruker AA-batterier. Detaljert informasjon om telefonen kan bli funnet på VTech nettstedet. Telefonen har mange spesielle funksjoner, inkludert en digital telefonsvarer system, innringer-ID og en intern telefonbok som kan inneholde opptil 50 numre. I tillegg til å være trådløs, kommer denne VTech telefonen med et håndsett høyttaler telefon som gjør at den enkelte til å snakke i telefonen uten å måtte holde telefonen hele tiden. VTech DS6121 er en pålitelig telefon som fungerer godt i hjem og små bedrifter.

RCA 25210

RCA 25210 er en trådløs telefon som er designet spesielt for forretningsformål. Den bruker AA-batterier, og leveres med to års garanti. RCA hjemmeside viser sine mange funksjoner, inkludert hurtigvalg for opptil 10 numre, trådløse håndsettet, paging funksjoner, konferansesamtale evner, personverninnstillinger og ulike språk. RCA 25210 er utviklet for å møte behovene til en hektisk forretningsmiljø.

Uniden DECT1480-6C

Uniden DECT1480-6C er en trådløs telefon som den bruker AA-batterier. Uniden hjemmeside forklarer at telefonens funksjoner inkluderer en digital telefonsvarer, høyttaler telefon, en telefonbok som kan lagre opptil 70 numre, samtale overføring, talepost, innringer-ID og flere fargevalg. Uniden DECT1480-6C er en høykvalitets trådløs telefon som er ideell for boliger, og vil fange øyet av enhver forbruker i markedet for en allsidig stykke teknologi som også kan være farge-koordinert for å matche sine innredning.