Toyota Sequoia Spesifikasjoner

Sequoia, den største sport utility vehicle (SUV) laget av Toyota, og tilbyr mange muligheter for kjøpere, med hver modell tilgjengelig i to- og firehjulsdrevne versjoner. Kundene har også mulighet for en 4.6- eller 5.7-liters motor, samt tre grunnleggende trimme nivåer.

Motor og ytelse

Toyota Sequoia kjører på en 4,8-liters V-8 motor som kan oppnå 310 hestekrefter. Den har en sekstrinns automatisk girkasse, samt foran og bak dobbelt-wishbone uavhengig fjæring. Sikkerhetsutstyret inkluderer ABS bremser, bremseassistent og traction control. Den har servotannstangstyring.

Ytre

Sequoia leveres som standard med strøm oppvarmet sidespeil og en krom deksel. Utvendig belysning på Sequoia inkluderer halogenlykter, kjørelys og tåkelys. Den har intermitterende vindusviskerne og et avisingsmiddel. SUV leveres med beskyttelsesplater, en drevet moonroof, en takgrind, en hekkspoiler og kjører brett. Den kommer også med skjermer og en trekkrok.

Interiør

Toyota Sequoia kommer med en tre-sone klimaanlegg og varmeapparat med et luftfilter inkludert. Audio funksjoner inkluderer en AM / FM-radio, CD-spiller, en USB-port, åtte høyttalere og lydkontroller i rattet, sammen med MP3, satellitt-radio og Bluetooth-funksjonalitet. Instrumentering inkluderer et kompass, drivstofforbruk informasjon, turteller, lav-drivstoff lys, dør-gløtt lys og utenfor temperaturmåleren. Sequoia leveres med tre rader med sitteplasser, med en drevet justerbart sete for sjåføren. Den har servostyring, elektriske vinduer, en drevet bakrute og dørlåser. Tilgjengelig lagring inkluderer en overhead-konsoll, en foran konsollen, lastekroker og 16 koppholdere. Innvendig lys inneholder kart lys, opplyst oppføring og tente forfengelighet speil. Sikkerhetsutstyret omfatter setebelter med låse haker og strammere, barnesete ankere og barnesikre låser, samt front, side, kne og side gardin kollisjonsputer. Sequoia har også nøkkelfri adgang, uttrekkbare solskjermer og et alarmsystem med motor immobilisering.

Toyota Sequoia begrenset modell oppgraderinger

Toyota Sequoia Limited modellen leveres med en 5,7-liters V-8 motor som kan oppnå 381 hestekrefter. Sidespeilene har blinklys indikatorer, samt makt folding og auto-dimming funksjoner. Utvendig trim inneholder krom dørhåndtak, og SUV har drevet heis gate og personvern glass. Den begrensede har en oppgradert lydanlegg med 14 høyttalere og en subwoofer. Det har varmet skinnseter og et skinntrukket ratt. Den andre og tredje seterad har uttrekkbar parasoller. Den begrensede kommer også med foran og bak sonar for parkering assistanse.

Toyota Sequoia Platinum Modell Oppgraderinger

Platinum modellen av Toyota Sequoia kommer med de samme motoroppgraderinger som begrenset modell, samt alle de andre oppgraderinger. Det legger et navigasjonssystem, backup kamera og baksetet DVD underholdningssystem med trådløse hodetelefoner og fjernkontroll.