Toyota Echo Specs

Opprinnelig designet for å målrette den yngre bil-kjøp markedet, Toyota Echo første rullet av samlebåndet i 2000 og fortsatte i produksjon gjennom 2005. Lykkes Toyota Tercel, Echo tilbudt gass besparelser og en stor innvendig lugar for en subcompact bil.

spesifikasjoner

En subcompact bil tilgjengelig i sedan og coupe stiler, drevet av en 1,5-liters firesylindret motor med 108 hestekrefter, Echo opprettholdes akseptabel akselerasjon med imponerende gass kjørelengde på omtrent 35 miles per gallon.

Standardutstyr

Grunnleggende funksjoner inkludert en AM-FM fire-høyttaler lyd, 14-tommers hjul og en tilt ratt. Brukte prisene på en Toyota Echo ifølge Edmunds, starter på $ 3391 for eldre modeller opp i $ 7000 prisklasse for 2005-modeller.

Tilleggsutstyr

Mye av tilleggsutstyr leveres som standard i dagens bil tilbud: servostyring, bakre vindu defogger, anti-lock bremser, air-condition, sidekollisjonsputer, nøkkelfri adgang og en CD-spiller. Elektriske vinduer, speil og en folding baksetet var blant alternativer også. I 2003 tilbød Toyota Echo oppgraderinger som inkluderte 15-tommers hjul. Etter 2003, Toyota Echo var tilgjengelig ved bare spesialbestilling.