TomTom 540 TM Spesifikasjoner

TomTom XXL 540 TM Global Positioning System Introdusert i 2010, er en del av produsentens XXL 540 serie bil navigasjonsenheter som inkluderer XXL 540 S, XXL 540 M og XXL 540 T. Hver enhet i serien kommer med flere fellestrekk , inkludert en stor skjerm, omfattende kartdekning og brukervennlig programvare. Fra 2011 er det TomTom XXL 540 TM fortsatt på markedet og selger for $ 169,95 direkte fra TomTom.

Dimensjoner, Display og Strøm

Kompakt og lett, måler Tomtom 540 TM 4,6 inches bredt, 3,2 inches høy og 1 tomme tykk, og den veier 6,5 unser. Dens 5-tommers tynn film transistor LCD berøringsskjerm i farger, med antirefleks og liggende visning, skjermer på 480-by-272 piksler oppløsning, noe som gir god plass og klar visning av enhetens kart. Enhetens innebygde batteriet gir opptil tre timer med strøm og kan lades ved hjelp av en automatisk strømadapteren eller en vanlig stikkontakt med vekselstrøm strømadapter.

Maps

Kart med detaljert dekning av USA og Canada er forhåndsinstallert på TomTom 540 TM. US kartdekning inkluderer Alaska, Hawaii og Puerto Rico. Delvis kartdekning av Mexico, inkludert alle landets hovedveier og tilkoblinger, er også forhåndsinstallert på 540 TM. Fordi kartdata endres så ofte, enheten leveres også med TomTom Map Share, som holder enhetens kart gjeldende ved umiddelbart oppdatere dem eller ved å laste ned bekreftede oppdateringer fra andre TomTom-brukere.

navigasjons~~POS=TRUNC

En av de mest nyttige funksjonene i TomTom XXL 540 TM er dens navigasjonstalekommandoer. Grunnleggende talekommandoer, for eksempel "Sving til høyre i 1000 fot," er gitt av enheten, som er mer spesifikke kommandoer, for eksempel "Sving til høyre på King Street i 1000 fot." Route IQ er en annen funksjon som gir nøyaktig tur og ankomsttid basert på den faktiske trafikkflyten i stedet for fartsgrenser langs ruten. Route IQ gir deg en anbefalt rute reise som er raskest for tiden av dagen du er på reise.

Blandet

TomTom XXL 540 TM har 2 GB internt flash-minne og støtte for Secure Digital minnekort for utvidet lagring. Mer enn 20 brukergrensesnittspråk er gitt av enheten, inkludert engelsk, spansk, fransk og ungarsk. Talekommandoer tilbys i mer enn 30 språk, for eksempel engelsk, italiensk, japansk, to kinesiske dialekter og portugisisk. Åtte språk tilbys av 540 TM tekst-til-tale-alternativ, for eksempel nederlandsk og tysk. Tilbehør som følger med enheten inkluderer en USB-kabel og en Easyport mount som går på baksiden av enheten, hjelper det å lett passer i lommen eller hanskerommet.