Tomtom 130S Vs. tomtom 125

TomToms One 130S og en 125 bil GPS-enheter er ideelle for å finne veien rundt i byen eller navigere ukjente motorveier til en annen. Begge enhetene er kompakte, lett passer i bilen og har en rekke navigasjonsverktøy, for eksempel ruteplanlegging, severdigheter og innebygde kartene.

Dimensjoner, Display og Strøm

Begge disse enhetene er nesten identiske i størrelse og inneholder nøyaktig samme type skjermen. Hvis vekten er et problem når du velger en GPS-enhet, vil du ønsker å merke seg at TomTom One 125 veier litt mer enn den 130S gjør. Batterilevetiden er også en forskjell som kan påvirke din avgjørelse.

TomTom One 130S, utgitt i 2008, måler 3,6 inches bredt, 3,1 inches høy og 1 tomme tykk og veier 4,9 oz. TomTom One 125, utgitt i 2009, måler 3,8 inches bredt, 3,2 inches høy og 1 tomme tykk og veier 6,7 oz. Begge har en 3,5-tommers tynn-film transistor antirefleks fargeberøringsskjerm som viser at 320 av 240 piksler oppløsning. En standard lithium-ion batteri kommer med hver enhet og gir opp til to timers batterilevetid for One 130S og opptil tre timer for One 125.

Minne og Maps

Mens TomTom One 130S GPS enheten inkluderer en gigabyte internminne, One 125 ikke og er avhengig av sikre mini-digital (SD) minnekort for sine data. Det betyr at data kan lagres direkte på den ene 130S, og at du må sette inn et minnekort til å lagre data på den ene 125. De 130S kommer med forhåndsinstallerte kart over USA og Canada, mens 125 er lastet med kart av kun USA. Begge kommer med TomTom HOME programvare som gjennom USB-tilkobling til en personlig datamaskin, holder enhetenes kartdata oppdatert ved å synkronisere oppdatert informasjon lastet ned og lagret på PC-en direkte til GPS-enheten.

GPS-funksjoner

Med innebygd innebygde antenner som bidrar til at enhetens størrelse kompakt, TomTom One 130S og TomTom One 125 tilbyr en rekke navigasjonsfunksjoner, inkludert talekommandoer og Traffic Message Channel evne. TMC gir up-to-date motorveien og veien informasjon som omfatter veibygging og trafikkulykker. Andre funksjoner enhetene har til felles inkluderer to- og tredimensjonale kartvisningen, hastighetsgrenseadvarsel, pre-installerte interessante og raskeste / korteste ruten informasjon. Flere brukergrensesnitt språk er tilgjengelig kun på de 130S, inkludert engelsk, spansk, fransk og tysk. Tekst-til-tale-funksjonen er bare tilgjengelig på 130S og gir service på flere språk, inkludert de som er nevnt tidligere og italiensk, nederlandsk og portugisisk.

Blandet

Både TomTom One 130S og TomTom One 125 kommer med ekstra tilbehør, inkludert en bil strømadapter og et dashbord eller frontrutefestet. The One 130S har et innebygd elektronisk kompass som viser hvilken retning du er på vei, mens en 125 ikke. Andre GPS-funksjoner som kommer med en 125 og ikke de 130S inkluderer TomTom Map Share-teknologi, som gjør det mulig å laste ned oppdatert kartinformasjon fra en PC, og en akutt hjelp-funksjon som holder deg i kontakt med nødhjelp, for eksempel politiet . The One 130S gir mulighet til en ekstern antenne for ekstra signalstyrke, mens 125 ikke.