TiVo vs. DVR

TiVo og andre lignende digitale videoopptakere, tillate brukere å spille inn TV-programmer for å se dem på etterspørselen etter at de har sendt. Du kan også pause, spole og spole frem leve TV med TiVo eller noe annet merke av DVR.

betraktninger

Du kan kjøpe en ikke-TiVo DVR, men de fleste som bruker et ikke-TiVo DVR leie dem fra sine kabel eller satellitt-TV-leverandøren.

Koste

En TiVo DVR kan koste alt fra $ 80 for en renovert modell til $ 600 for top-of-the-line modell. En DVR leid fra en TV-leverandør vil vanligvis koster $ 10 til $ 20 i måneden.

Service

Når du kjøper en TiVo Digital Video Recorder, må du også kjøpe TiVo-tjeneste, som kan koste opp til $ 12,95 i måneden, avhengig av lengden på kontrakten. Kabel- og satellitt-leverandører vanligvis ikke belaste en ekstra DVR serviceavgift.

Egenskaper

Både TiVo og de fleste andre store merker tilbyr kundene muligheten til å oppgradere til en HD DVR, som lar deg spille inn High Definition TV.

flytting

Hvis du leier en DVR fra en TV-leverandør, må du kanskje gå tilbake DVR når du beveger deg, og miste alle dine opptak i prosessen. Hvis du kjøper en TiVo DVR, kan du ta den med deg overalt.