TiVo Montering Instruksjoner

TiVo Montering Instruksjoner


Med TiVo digital video-opptak system, TV-seere aldri trenger å gå glipp av en favoritt programmet eller filmen igjen. TiVo brukere med bredbånd eller trådløs tilkobling kan også nyte funksjoner, inkludert Amazon Video On Demand, YouTube-klipp, online radio og podcasts. Per januar 2011 har TiVo ikke med satellitt-TV, men integreres i din nåværende kabelleverandørens nettverk.

Bruksanvisning

1 Koble koaksialkabelen fra veggen til "Antenna In" kontakten på baksiden av HD TiVo boksen hvis du har en antenne. Hvis du har grunnleggende eller digital kabel, koble den koaksiale kabelen på veggen til "Cable In" kontakten på TiVo-boksen.

2 Velg HD-videokabel du vil bruke; TiVo anbefaler å bruke en HDMI i stedet for komponentvideokabler fordi HDMI skaper en digital tilkobling mellom TV en TiVo-boksen. Koble HDMI-kontakten på TiVo boksen til TV-ens HDMI-kontakten. Hvis du velger komponentkablene, og koble de røde, grønne og blå "Component Video Out" knekt på TiVo boksen til de tilsvarende "in" kontaktene på TVen. For å koble til lyd, også koble den røde og hvite kompositt A / V-kabler hvis du brukte komponentkabel.

3 Koble en Ethernet-kabel til Ethernet-kontakten på TiVo boksen hvis ditt hjem er kablet for bredbånd.

4 Koble TiVo USB trådløse nettverkskortet til en av USB-portene på TiVo boksen hvis hjemmet bruker en trådløs B / G nettverk. Hvis din hjemme bruker et trådløst N-nettverk med en WPS-aktivert ruter, kobler Wireless N Network Adapter til Ethernet-porten på TiVo-boksen. Hvis det trådløse N nettverk ikke har en WPS-aktivert ruter, må du først konfigurere TiVo Wireless N Network Adapter. (Se Resources.)

5 Koble TiVo boksen til et hjem telefonlinje hvis du ikke har en bredbånds eller trådløst nettverk. Du vil ikke være i stand til å få tilgang til bredbånd funksjoner som streaming av filmer og musikk.

6 Slå på TV og bredbånds eller trådløs tilkobling. Plugg inn TiVo boksen og melodi fjernsyn til inngangen du brukte for å koble til TiVo-boksen.

Hint

  • Wireless N-adapter og USB trådløst nettverkskort TiVo er begge selges separat.
  • Sørg for å koble "ut" knekt av en enhet til en "in" knekt av den andre enheten. Ikke koble en "IN" til en "i" eller en "OUT" til et "OUT".