Tips om rengjøring 52 tommers bakprojeksjons-TV-skjermer

Tips om rengjøring 52 tommers bakprojeksjons-TV-skjermer


Du har lagt merke til haziness rundt kantene på storskjerm. Kanskje du har fått barn trykke små hender til den store skjermen eller bare en opphopning av støv. Rengjøring storskjerm kan innebære bare ringe leverandøren for service. Du har også muligheten til rengjøring av TV nøye ved hjelp av enkle produkter fra hele huset. Nøkkelen ligger i grundige forberedelser og rengjøring for å hindre skade på plastlokket eller skjerm.

Ting du bør unngå

Tørkepapir vil lage riper i overflaten på skjermen og plast skjold. Unngå å bruke noen strukturert klut for å forhindre skade på TV-projeksjon overflaten. Vinduer, spesielt de som inneholder ammoniakk, inneholder sterke kjemikalier som vil strek og muligens skade plastskjermen og skjermen. Unngå å bruke noen harde renere til din 52-tommers bakprojeksjons-TV-skjermen.

Verktøy for rengjøring

Noen enkle verktøy vil hjelpe deg trygt rense projeksjon TV. Purchase lofri eller mikrofiberkluter spesielt utformet for denne flaten. Gamle, myke t-skjorter uten dekaler fungere godt. Elektronikk butikker selger også spesielle kluter og rengjøringsmidler for dette formålet. Få en myk fjærkost for rengjøring er vanskelig å nå områder og stativet av prognose TV. Ta med en myk svamp og liten bøtte med varmt vann med noen dråper oppvaskmiddel som din rengjøringsmiddel for å fjerne fet fingeravtrykk og gjenstridig smuss.

Prosedyre

Bruk fjærkost for å fjerne alt støv fra projeksjon TV kabinett og ramme. Gjør dette før du rengjør skjermen slik at du ikke trenger å rengjøre skjermen to ganger. Bruk fjærkost å rengjøre speilene inni TV. Dusting de flate overflater av refleksjonsspeil på innsiden av TV hjelper skjerpe bildet. Du bør være i stand til å få tilgang til disse speilene lett siden de er plassert bak skjermen i det åpne området nær bunnen av TV-en.

Ta en titt på TV-skjermen. Hvis du bare har en skjerm, er det best å bare tørke av overflaten med en fuktig klut. Vri opp kluten og arbeid i seksjoner på skjermen. Ha en tørr, lofri klut hendig å tørke skjermoverflaten. Plastbelagte skjermbeskyttelse kan rengjøres med en fuktig, mikrofiberklut for minimale mengder støv og jord. Skitne projeksjon TV-skjermer krever litt mer albue fett. Dypp en myk, porøs svamp inn i oppvaskmiddel og vann, vri helt ut og tørk av overflaten på TV-skjermen i seksjoner. Tørk av med en myk klut. Du kan også bytte ut svampen med en lofri klut. Bare sørg for å vri ut fille så mye som mulig før du bruker den til skjermen eller plast skjold overflaten. Husk å aldri suge overflaten av skjermen eller plastdekselet skjold for å hindre skade på TV-en.