Tips om Projection TV Care og rengjøring

Projeksjons TV-er gir en enorm og lysende opplevelse for å nyte filmer og TV-programmer hjemme. Settene krever litt regelmessig vedlikehold og har lyst til å gi års tjeneste.

ukentlig rengjøring

Støv projeksjon TV-skjermen minst en gang i uken som er nødvendig for å fjerne støv og skitt. Statisk elektrisitet på skjermen vil tiltrekke seg mye støv. Bruk en ren, lofri klut og en spray flaske med rensevæske til å tørke ned på skjermen. Spray alkohol på kluten, aldri på skjermen.
Fjern ringer, klokker og armbånd for å hindre uhell skrape delikat projeksjon materialet på skjermen.

TV Place

Langvarig eksponering for sol kan føre til at reflekterende materiale på baksiden av skjermen for å falme eller bli formørket, så pass på å ikke sette den på et sted i rommet som mottar mye i direkte sollys. Dessuten er det praktisk talt umulig å nyte et godt bilde på en projeksjons-TV i et sterkt opplyst rom.

Rengjøring av Color Guns

Hvis bildet blir uskarpt eller falmet, kan litt av innvendig rengjøring fikse problemet. Koble apparatet fra strømmen og fjern skruene som holder TV backing på plass. Se etter de tre farge våpen - rød, blå og grønn - formet som sylindere inne i skapet. Også finne den reflekterende speil som spretter lyset fra farge våpen til skjermen. Rengjør tre kanoner og speilet ved hjelp av en kameralinse rengjøring løsning tilgjengelig i fotobutikker.