Tips om Plasma Repair

Hvis du planlegger å reparere din egen plasma-TV, bruke sin korrekte brukerhåndboken. Det finnes mange modeller av TVer, og de fleste har sine egne unike forskjeller. Brukerveiledningen skal brukes som den mest pålitelig referanse fordi det ble skrevet spesielt for TV-en.

Grunnleggende

De første tingene du bør se etter når du prøver å reparere TV-en din er helt grunnleggende. Det høres kanskje overflødig, men sikre de enkleste ting blir tatt vare på. Disse inkluderer: TV-en er koblet til; media enheter som kabel- og satellitt-bokser, er riktig tilkoblet; TV-en er slått til riktig inngang; sørg for at du tilfeldigvis ikke trykker på dempeknappen hvis du ikke kan høre noe fra TV-en. Disse grunnleggende oppgaver som kan gjøres av hvem som helst. Hvis du ikke husker hvordan du skal utføre dem, se TV-håndbok.

Det siste du ønsker å gjøre er å ha en reparatør kommer ut bare for å koble TV-en til stikkontakten eller trykk på mute-knappen. Ikke bare vil det være en sløsing med penger, men det skulle vise seg å være pinlig.

Brenn i

Burn-in er et problem som kan repareres selv mesteparten av tiden. Burn-in er når et visst bilde blir synlig når TV-en er slått på, og uansett hvilken kanal TV-en er innstilt på. En innbrent bilde vanligvis er forårsaket av å ha en kanal på eller stoppet for en svært lang tid. DVDer er tilgjengelige som bidra til å fjerne en innbrent bilde. Den enkleste måten å hindre burn-in er å slå av TV-en din når du ikke ser på det.

Avansert Repair

Plasma-TV-er består av kompliserte elektroniske komponenter i forhold til andre typer TVer. Fordi plasmaer har avanserte elektroniske komponenter, de krever en like sofistikert diagnose. De fleste er i stand til å diagnostisere de avanserte problemer forbundet med plasma-TVer med mindre de er opplært teknikere.

For avanserte problemer, ta kontakt med noen teknikere og har dem sitere en reparasjon pris. Ved å ha mer enn én tekniker sitat en pris, kan du sammenligne prisene til det bedre avtale. Hvis prisen på å reparere TVen blir veldig dyrt, kan det være bedre å erstatte hele TV. Pass på at du forstår at garantien på TV før du bestemmer deg for å reparere den.