Timex T463 Instruksjoner

Timex T463 er en klokkeradio som gjør at du kan høre den lokale værmeldingen. Den har en analog tuner med syv forhåndsinnstilte minnefunksjoner. Du kan lytte til radio, vær eller naturlyder. Den T463 har en kalender og en trippel alarmfunksjon. Enheten kjører på AC / DC strøm. Hvis din hjemme mister strøm, kjører T463 på fem "AA" reservebatterier.

Bruksanvisning

Still klokke og kalender

1 Løft dekselet på toppen av klokkeradioen for å avsløre de innstilte knappene.

2 Trykk og hold "Time Set" knappen til klokken Tallene begynner å blinke.

3 Trykk og hold enten forover pil eller omvendt piltast for å raskt øke tiden. Når du er nær det nåværende tidspunkt, slipp knappen og trykk gjentatte ganger for å sakte avansere tallene til du kommer til den riktige verdien. Trykk på "Time Set" knappen for å gå tilbake til visningsmodus.

4 Trykk og hold "Cal Set" knappen til displayet begynner å blinke.

5 Trykk på foroverpilen for å angi måned og trykk på revers pil-knappen for å stille inn dato. Trykk på "7.5.2" -knappen flere ganger til riktig ukedag blinker på displayet. Trykk på "Cal Set" knappen for å gå tilbake til visningsmodus.

Sett Alarm

6 Trykk på "Alarm Set" knappen på forsiden av klokkeradio. Du kan sette opp til tre alarmer. Hver gang du trykker på "Alarm Set" knappen, du sykle til neste alarm. Hvis du trykker på knappen en fjerde gang, returnerer klokkeradio å vise modus.

7 Åpne lokket på toppen av klokkeradioen. Trykk på forover eller bakover pil-knappen for å stille inn alarmtidspunktet.

8 Trykk på "7.5.2" -knappen gjentatte ganger til antall dager du ønsker at alarmen skal stilles vises på displayet. "7" betyr at alarmen utløses daglig, "5" betyr at alarmen vil lyde mandag til fredag, og "2" betyr at alarmen vil lyde på lørdag og søndag.

9 Trykk "Alarm Set" inntil klokken piper og går tilbake til normalmodus. Trykk på en eller alle tre av "Radio", "vær" eller "Sound" knapper på forsiden av klokkeradioen for å velge lyden du ønsker å våkne til.

lytte alternativer

10 Åpne klokkeradio lokket og trykk på "Radio" knappen for å slå på radioen. Skyv bandet på høyre side av enheten til enten "FM" eller "AM". Skyv tuner på høyre side av enheten for å velge en radiostasjon. Trykk på "Off / Reset" knappen for å slå av radioen.

11 Løft lokket på toppen av klokkeradioen og trykk på "Sound On" -knappen for å lytte til naturlyder. Trykk på en av de gode knappene på fronten av enheten for å velge ønsket lyd: ". Wind" "Ocean", "Forest", "Brook" eller Trykk på "Off / Reset" knappen for å slå av lyden.

12 Løft lokket og trykk på "Instant Weather On" -knappen for å høre på været. Sett været kanal på venstre side av enheten til den posisjonen som har best mottak. Trykk på "Off / Reset" knappen for å slå været av.

Hint

  • Når du setter den tiden, kalender eller alarmer, hvis du tillater skjermen å blinke i åtte sekunder uten å røre noen av knappene, vil det pipe og gå tilbake til normal modus.
  • Hvis du stiller inn alarmen til å våkne til radio, ikke glem å stille volumet på radioen. Skyv volumkontrollen på høyre side av enheten opp eller ned.
  • Hvis du stiller inn alarmen til å vekke til naturlyder, den siste lyden du hørte på vil være natur lydsett for alarmen.
  • Etter en alarm ringer, trykker du på "Off / Reset" knappen for å slå av alarmen. Hvis du ikke slår av alarmen, vil den vare i omtrent en time.