Til Valve Removal Tools

Til Valve Removal Tools


Selv om det ikke anbefales, erstatte ventilstyr er mulig for den kunnskapsrike hjem mekaniker. På grunn av de strenge målinger som er involvert og den kritiske natur ventilstyringer, er det vanligvis anbefales at fjerning og installasjon av ventilstyr bli henvist til en kompetent maskinverksted. I tilfelle av hjemmet mekaniker kan erstatte ventilstyr gjøres med noen grunnleggende verktøy og en rekke nøye planlegging.

Bore

I topplokk hvor ventilen guiden er vanskelig å fjerne eller overdimensjonert ventilstyringer kommer til å bli installert, er en drill eller drill trykk brukes til å bore guiden ut. En borekrone litt mindre enn guiden er satt inn i drill og ris guiden materialet ut av hodet, som løsner guide og tilrettelegger trykke eller punching den ut. Når dimensjonert ventilstyringer kommer til å bli installert drill trykk brukes til å rømme monteringshull til riktig størrelse for installasjon av nye større guider.

Drift

En drift er referert til av flere forskjellige begreper som guide-driver, ventil guide verktøy for fjerning og installasjon verktøy, og er rett og slett en lang metallstang som er størrelse litt mindre i diameter enn ventilføringen. Den brukes i kombinasjon med et trykk for å presse en ventil guide ut av sin mount eller er truffet med en hammer for å tvinge guide fra topplokket. Driver er vanligvis laget av metall som er litt mykere enn metall topplokket er laget av for å redusere sjansene for å skade topplokk når hamret ut en ventil guide.

Arbor Press

En arbor presse er en liten mekanisk trykk som genererer store mengder press. Det er vanligvis brukes i kombinasjon med en drift til å trykke ventilstyr ut av og inn i topplokk. Arbor presser er mer vanlig når du fjerner ventil guider fra aluminium topplokk som aluminium er et relativt mykt metall og lett skadet av hamring og røff håndtering i forbindelse med pounding guider ut.