Thule Lås Instruksjoner

Thule Lås Instruksjoner


Svensk-baserte Thule produserer kjøretøy stativer for sport og annet utstyr. Selskapet solgte sin første bil rack i 1962 og fortsatte med å lage og selge ski-bærere, taket bokser, sykkelstativer og tilhengere. Stativet område som Thule er kjent for er lagt til av kjettinger og annet tilbehør. En viktig komponent til Thule stativ systemet er at de er designet for å avskrekke hærverk og tyveri ved hjelp av sluser. Det er noen instruksjoner som kan følges for Thule låser som vil sikre lang levetid og bidra til å unngå skuffelse.

Bruksanvisning

1 Fjern de sykler, ski eller annet utstyr hvis du forlater bilen i lengre tid. Dette er råd fra Thule selv. Mens stativene har låser, de er designet for å avskrekke hærverk og tyveri bare - de vil ikke stoppe en bestemt tyv med bolt cutters, en drill og tid til å gjøre fjerningen. Hvis du må forlate dyrt utstyr på kjøretøyet over natten, park i et godt opplyst sted, helst et sted opptatt, som et torg eller et hotell parkeringsplass med en sikkerhetsvakt.

2 Sett en nøkkel i hanskerommet, fordi reservenøklene er kun tilgjengelig fra Thule forhandlere. Jakte ned en ny nøkkel i tilfelle av en feilplassert kan tenkes å avbryte en ferie. Et dyrt alternativ ødelegger Thule låser deg selv eller med hjelp av en låsesmed for å få tilgang til utstyret.

3 Snu og flytte Thule låser med jevne mellomrom for å holde driften glatt. Når det gjelder sesong stativ --- som skistativ, bruk en spray smøremiddel i nøkkelhullet før du setter dem bort.