Thule Hitch Rack beskrivelser

Thule Hitch Rack beskrivelser


Thule stikk stativet gir en stabil og sikker plattform for transport av sykler. Den vanskelighet stativet har universell konstruksjon slik at den kan festes til enten en 1,25-tommers mottaker eller en 2,0-tommers vanlig tilhengerfeste mottaker. Den stikk stativet kan holde og transportere opptil fire sykler på en dobbel-L ramme. Utformingen gjør justeringer utover for å holde flere enheter, og kollapse med en låsemekanisme når den ikke er i bruk. Thule stikk rack har lett, aluminiumskonstruksjon som tilbyr portabilitet og korrosjon. Montering krever bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Plasser bilen i park for en automatisk girkasse og utstyr for en manuell girkasse. Påfør i nødbremsen. Åpne Thule stikk kit og legge ut bitene. Separer kit verktøy fra hard deler, nøtter, bolter spacere og låseskiver. Hvis du har en 1,25-tommers mottaker rammen på bilen din, må du fjerne aluminium mottakeren adapter bolt på Thule stinger forsamlingen med settet skiftenøkkel. Trekk adapteren av.

2 Plasser en låseskive og spacer på mottakeren bolten opp til skruehodet, henholdsvis. Sett bolten gjennom mottakeren hullet og stram den med settet skiftenøkkel eller en socket og skralle. Det er ingen mutter på enden, skrus bolten direkte inn i mottakerrammen.

3 Plasser montering rett inn i bilen din mottaker hvis du har 2-tommers størrelse mottaker. Aluminiums adapter vil holde seg på forsamlingen. Plasser en låseskive, og et avstandsstykke på bolten, opp til toppen av bolthodet. Juster bolt hull på mottakeren og plasser bolt gjennom hullet og stram den med settet skiftenøkkel.

4 Sett den vertikale støtten bar (som har baren støtter og stropper i feste) ned i den firkantede åpningen på forsamlingen. Juster den vertikale støttehåndtak og montering monteringshull (du vil se to hull). Push to bolter gjennom hullene flush med forsamlingen. Plasser en flat skive på slutten tråder av hver bolt og skru på to låsemuttere på hver trådenden. Trekk til låsemuttere med settet skiftenøkkel eller en socket.

5 Se etter hendelen på øvre stikk forsamlingen. Den vil ha en pil på den. Løft spaken for å låse opp stikk mekanisme og svinge støtte barer oppover til spaken klikk i låsestilling. Trekk spaken og trykk ned på støtte barer Hvis du trenger å låse den i lagringsposisjon. Med barer i full oppreist stilling, plasser den tyngste sykkelen først --- nærmest stammen --- på U-formede vugger.

6 Rave sykkelen retning for flere sykkel lasting. Dra festestroppene over sykkelrammen i begge ender og cinch stroppen hullene over plastlåseknottene.

7 Loop den lange, blå tilbehør stroppen rundt de nederste rammene av sykler. Kjør stroppen gjennom store eyelet hullet på den nedre stringer montering. Stram remmen med den innebygde spenning skralle.

Hint

  • Lås Thule stikk stativet til rammen av bilen eller mottakeren med kabellås eller stikk mottaker lås. Du må kjøpe disse delene separat hvis du har tenkt å beskytte mot tyveri.