Teknikker for Studio Portrait Photography

Teknikker for Studio Portrait Photography


Mange har deltatt som emne i flere studio fotografering skudd, enten for familiebilder, på skolen, eller for spesielle prestasjoner eller hendelser. Selv portrettfotografer ofte gjøre prosessen virke enkelt, å få den perfekte studio portrett tar kunnskap, forberedelser og tillit. Å vite med bare enkle teknikker kan langt bedre kvaliteten på studioportretter.

Lighting

Stemningen i et portrett kan endre seg dramatisk avhengig av belysning. Vanligvis høy-key lyssetting med varme farger skaper en lykkelig, trøstende portrett. Denne belysning kan oppnås ved hjelp av varme-tonet geler (gult, oransje og rødt med ofte fire lys eller mer). Low-key lyssetting eller kjøligere gels (blått, grønt og lilla) kan gjøre det ser mer dramatisk. Bare å bruke færre lys og åpner for flere skygger kan skape denne effekten. Uansett hva du gjør, er det viktig å ha lys som er flatterende til emnet, som betyr å spre direkte lys eller ved hjelp av et mykt lys boks. Tre-punkts belysning er ofte ideelt, med lys fra hver side på emnet, og en back-lys for å gi definisjon fra bakgrunnen. Også ved hjelp av et lite lys skinte direkte inn motivets øyne kan gi en tiltalende øye glans.

Bakgrunn

Nøye planlegge for en passende bakgrunn i et studio shoot. Hvis du tar bilder for et bryllup, kanskje en elegant marmorfarget bakgrunn være smigrende. Hvis du ta en tatovert punk band, men kanskje inkludert en liten grunge eller del av settet i seg selv kan være mer hensiktsmessig. En annen viktig fotografering teknikk er balanse i det ferdige bildet. Hvis motivet er å bringe en rekvisitt, for eksempel en pris eller instrument, kan det tjene til å oppveie persons kropp. Du kan bruke et ekstra sett stykket, som en bevegelig marmorsøyle eller vindu. Hvis ingenting, men bakteppet er tilgjengelig, er det bare å ta fotografiet med den personen litt utenfor sentrum kan gi bildet mer karakter.

Body Posisjonering

Plasseringen av faget kropp vil trolig avhenge av bakgrunn og eventuelle dødballer. Men plasseringen av kroppen kan bidra til å gjøre eller ødelegge et portrett. Plassering av kroppen og hodet i litt motsatt retning er nesten alltid mer flatterende for fag enn å ha dem sitte eller stå helt vendt én retning. For menn, oppfordrer faget å vippe toppen av sin hodet mot sin langt skulder, noe som gir et mer maskulint utseende. For kvinner, enten maskuline eller feminine positurer ofte fungere. Å trekke av en mer feminin positur, ha henne vippe toppen av hodet mot skulderen som er nærmest kameraet.

Face plassering

Fordi ansiktet er hovedmotivet for mange portretter, er det viktig å få ansiktet posisjon rett. En rekke vanlige teknikker kan arbeide for å smigre noen ansikt. Hvis motivet har et rundt ansikt, prøv å få ansiktet vendt 3/4 mot kameraet, og heve kameraet litt høyere enn øyehøyde. Hvis motivet har et tynt ansikt, at motivet ikke møter kamera fullt med kameraet i øyehøyde. For et motiv med en stor nese, er det nyttig å ha faget heve haken litt og å peke nesen rett inn i kameraet. Ha alle fag med en stor hake lean i kameraet litt med halsen strukket for å eliminere utseendet på en dobbel hake. Du kan også gjøre bare ett øre synlig og snu ansiktet litt vekk fra kameraet for å redusere forekomsten av store ører. I tillegg fjerner rammene fra briller for å eliminere linsegjenskinn.