Technics SL-D205 Platespiller Informasjon

Technics platespillere har blitt stifter av den elektroniske musikk verden. SL-D205 direktedrift platespiller regnes som en "vintage" produkt i et stadig utviklende linje med Technics platespillere. Selv om det ikke lenger er i produksjon, er platespillerne svært ettertraktet som samlerobjekt.

mekanikk

SL-D205 er i stand til å operere på 33 og 45 rpm. Rekorden tallerken er drevet av en direktedrevet motor. I motsetning belte drevet fat, akslingsmotorer tillate poster for å raskt akselerere til sine respektive avspillingshastigheter. Denne teknologien har blitt stadig mer populært med DJs, som gjør det mulig for rask takt matching og tempo synkronisering.

Produksjon

SL-D205 krever ekstern forsterkning for å produsere lydsignaler. Dette er ikke uvanlig i verden av profesjonelle platespillere. De fleste utøvere koble sine platespillere til en mikser og høyttalere for å spille sine poster.

avspilling

Enhver standard patron og nål sammenkobling vil samarbeide med SL-D205. Et bredt utvalg av patroner og nåler som produserer ulike soniske resultater er tilgjengelig for kjøp. Avhengig av hvilken type musikk du har planer om å spille med platespilleren, kan enkelte patroner gi bedre resultater. Rådfør deg med en salgsrepresentant hos din nærmeste lydutstyr butikken for å finne en optimal patron og nål.