Synkroniseringsproblemer i Exchange-postboksen

Synkroniseringsproblemer i Exchange-postboksen


Exchange-servere, først og fremst brukes i bedriftens kontor innstillinger, tillater ansatte tilgang til bedriftens e-post på mobile enheter. Når innstillingene Exchange Server er inngått den mobile enheten, kan du synkronisere e-post, oppgaver, kalenderhendelser og andre data med Outlook. Du kan også løse mange problemer med å synkronisere den mobile enheten og Exchange Server.

Synkroniser med frakoblede mapper

Noen Exchange-brukere kan ha problemer med å synkronisere sine Exchange-postbokser med frakoblede mapper i Microsoft Office Outlook 2003 eller Outlook 2007. Brukere kan avgjøre om de frakoblede mappene blir synkronisert i det hele tatt ved å høyreklikke på den valgte mappen i Outlook, klikke på "Sync" og sett på statistikken i mappen. Statistikken vil liste den forrige synkronisering dato og antall elementer i online og offline mapper.

Unnlatelse av å koble Med Exchange Server

Du kan ikke være i stand til å koble til Exchange Server for mange grunner. Hvis du kobler til Exchange Server med en mobil enhet, må du skrive inn de riktige serverinnstillingene, inkludert ditt brukernavn, passord, domene og serveradresse. Denne informasjonen er tilgjengelig fra Exchange Server-administratoren. Administratoren kan være leder av bedriftens IT-avdeling. Også, hvis du ikke kan koble til, kan serveren være nede midlertidig.

Taleanrop pågår

Den mobile enheten kan ikke synkronisere med Exchange Server hvis en samtale pågår. Avslutt telefonsamtale og trykk "Sync" på den mobile enheten på nytt.

Desktop Pass-Through Failure

Mobiltelefon og PDA kan synkronisere med Exchange Server via enhetens Internett-tilkobling eller via en stasjonær passere gjennom. Passet skjer gjennom når du kobler enheten til datamaskinen og utnytte datamaskinens tilkobling til Exchange Server å synkronisere enheten. Kontroller at enheten er riktig koblet til holderen eller enhetens USB-kabel. Start datamaskinen på nytt hvis den ikke klarer å gjenkjenne enheten.

Utilstrekkelig Enhetsminne

Den mobile enheten kan være for lite minne, hindrer en fullstendig synkronisering med Exchange Server. Hvis du har programmer åpne på den mobile enheten, lukke dem for å frigjøre plass. Du kan også slette mange filer, for eksempel gamle tekst- og bildemeldinger og video- og musikkfiler, fra enheten for å frigjøre plass.