Strut Brace Fordeler

En strut brace er en relativt enkel enhet vanligvis laget av stål, karbon fiber eller aluminium som bolter til toppen av spankulere tårnene på en bil. Strut bukseseler kan gå på to steder: på tvers av motorrommet eller over bagasjerommet. Noen biler har spankulere bukseseler fra fabrikken, men dette er først og fremst en ettermarkedet tillegg til et kjøretøy.

ekstra Stivhet

Den primære fordelen med en avstiver spenne er stivheten det gir til et understell. I svinger, blir en enorm mengde av trykket som utøves på chassiset, hvor stiverne er montert, som i sin tur kan føre til chassiset for å bøye litt. Hvor mye flex avhenger av hvilken type bil. Noen biler oppleve mye chassis flex mens andre kan ha nesten ingen. Ved å knytte de motsatte spankulere tårnene sammen med en stiv spenne, kan chassiset flex som oppstår under cornering reduseres eller fjernes, noe som resulterer i en mer rigid og responsive understell og fjæring.

Mer presis styring

Utover å lage et chassis mer rigid og mindre utsatt for å bøye, er den andre store fordelen med en strut brace det skjerper opp styrerespons. Under svingene, føles mer umiddelbar og stabil styring. Dette er grunnen til at de fleste spankulere bukseseler er foran spankulere bukseseler og spenner motorrommet på en front-motor bil eller over fronten stammen på en bak-motor bil som en Porsche 911.

bedre ytelse

Enden Hensikten med en avstiver spenne, som enhver annen suspensjon forbedring, er å bedre håndterings og kjøreegenskapene til et kjøretøy, som i sin tur gjør det mulig for den å bli drevet mer lett og trygt av føreren. Det kan også gjøre en bil mer morsom å kjøre, siden bilen føles mer stabil og har mer umiddelbar respons.

forbedret Utseende

Selv om installasjon av en strut brace er tilsynelatende en forestilling oppgradering, kan det hevdes at mange mennesker installere en strut brace i bilen sin slik at den ser mer innstilt eller endret. Strut seler ofte har en polert eller forkrommet finish, som legger litt av lysstyrken til en ellers ubestemmelig engine bay. De kan også være laget av karbonfiber, noe som gir en glatt, high-tech utseende til bilen. Strut barer er også noen ganger malt eller pulver å matche utvendig farge på kjøretøyet.