Step-by-Step Custom Starter en EVO

Step-by-Step Custom Starter en EVO


En måte å tilpasse forankret HTC EVO er ved å installere tilpassede boot animasjoner. Aksjen boot animasjonen viser en kort video klipp av operatørens logo og valgt animerte bilder når telefonen slås på. Du kan bytte ut lager boot animasjon med en tilpasset boot animasjon for å vise en tilpasset klipp når telefonen starter opp. Enheten må være forankret og du må ha en rot filutforsker, som ES File Explorer, installert på EVO å implementere tilpassede boot. Last ned en tilpasset boot animasjon ZIP-filen til datamaskinen fra en av flere kilder på nettet (linker i Resources).

Bruksanvisning

Kopier Custom Boot Animation til EVO

1 Åpne en nettleser på datamaskinen din og laste den ønskede tilpassede boot animasjon ZIP filen for å installere.

2 Koble HTC EVO til datamaskinen med USB-kabelen.

3 Dra ned varsellinjen og deretter på "USB tilkoblet" alternativet. Slå på USB-lagring ledetekst. Trykk på "Slå på USB-lagring" -knappen for å koble EVO som en flyttbar stasjon til datamaskinen. En bekreftelse ledetekst. Trykk "OK" for å fullføre tilkoblingen. Når maskinen gjenkjenner EVO som en stasjon, to ikoner vises på datamaskinens skrivebord. Ett ikon er snarveien til EVO interne lagring og den andre er snarveien til SD-kortet.

4 Åpne Filutforsker og deretter navigere til stedet der boot animasjonen ZIP-filen er lagret.

5 Dra ZIP-filen fra gjeldende plassering på datamaskinen til "HTC EVO SD Card" kjøre i venstre navigasjonspanelet. Slipp filen på SD-kortet stasjonen for å kopiere filen til rotkatalogen på SD-kortet.

Klargjør EVO

6 Trykk på "Meny" -tasten og deretter på roten filutforskeren ikonet i Programmer-skjermen for å åpne filen verktøyet.

7 Trykk på "Meny" -knappen og deretter på "Innstillinger" for å åpne menyen Innstillinger for ES File Explorer app.

8 Trykk på "Root Explorer" boksen i Root delen Innstillinger for å utvide apptillatelser av filutforskeren verktøyet til å vise root filer.

9 Trykk på "Mount File System" for å aktivere skriverettigheter på systemet katalogen. Hvis "superbruker tilgang" vises dialogboksen, trykker du på "Ja" for å fortsette.

10 Trykk på "Tilbake" -knappen for å lagre innstillingene og gå tilbake til ES File Explorer skjermen.

Installer Custom Boot Animation

11 Trykk på "Star" knappen øverst i venstre hjørne av File Explorer skjermen. De Apps bånd skjermer over hele File Explorer skjermen.

12 Trykk på "Home" ikonet for å vise filer i rotkatalogen på SD-kortet.

1. 3 Trykk og hold boot animasjonen ZIP-filen du kopierte til SD-kortet. Operations menyen vises. Trykk "kopier" for å kopiere filen til minnet.

14 Trykk på "Star" -ikonet og deretter "Phone" for å åpne telefonboken.

15 Trykk på "System" -mappen og klikk på "Media" -mappen.

16 Trykk på "Meny" -knappen for å vise Operations menyen og deretter "Lim inn." En advarsel viser at du vil overskrive den eksisterende filen med samme navn. Trykk "OK".

17 Start EVO å teste animasjonen. Skikken boot animasjonen spilles av når telefonen starter opp.

Hint

  • ES File Explorer er et gratis program som er tilgjengelig fra Google Play-butikken (lenke i Resources). Programmet kjører på både forankret på ikke-rotfestet enheter.
  • Mest forankret tilpassede ROMS støtte tilpassede boot animasjoner. Hvis ROM ikke støtter tilpassede boot animasjoner, vil bestanden animasjon fortsatt vises på oppstart.