Steg-for-steg guide til Bilstereo Installasjon

Steg-for-steg guide til Bilstereo Installasjon


De fleste bilstereo installasjoner består av en ny head-enhet (dekk) og subwoofere med forsterker. Budsjett flere timer for jobben og kjøpe alle materialer før montering. En oppgradert bil lydsystem vil kraftig forbedre lytteopplevelsen for de som er i bilen. Bilstereo installasjoner kan variere fra enkle og (relativt) lav-drevet til ekstremt dyre kraftige installasjoner. Behovene til brukeren er den avgjørende faktor i hvor stor til å gå.

Bruksanvisning

1 Koble strøm fra bilens batteri.

2 Fjern dashbordet ved forsiktig med en flat skrutrekker til å lirke av dashbordet. Dette vil utsette den eksisterende head-enhet. Skru av head-enheten med en skiftenøkkel eller skrutrekker. Trekk ut head-enheten og koble fra alle ledninger fra den. Koble alle ledningene til den nye head-enhet; et ledningsnett kan være nødvendig avhengig av kjøretøy og head-enhet. Disse kan kjøpes fra hode-enhetens produsent. Koble RCA-kabler til "Pre-Amp" eller "Subwoofer Out" porter på head-enhet. Kjør RCA-kablene til bagasjerommet på bilen. Sett den nye head-enheten inn i kroppen av bilen og skru den på. Re-feste dashbordet.

3 Plugg RCA-kablene inn i forsterkerens "Audio In" porter. Monter forsterker og subwoofere i bagasjerommet på bilen.

4 Koble subwoofere til forsterkeren. Koble den ene enden av høyttalerledningen til den positive terminalen på subwooferen og koble den andre enden til den "positive + Speaker Out" terminal på forsterkeren. Koble den ene enden av høyttalerledningen til den negative polen på subwooferen og koble den andre enden til "Negative - Speaker Out" terminal på forsterkeren. Gjenta denne prosessen for hver subwoofer. Bruk en sporvidde wire anbefalt av høyttalerprodusenten.

5 Koble en strømkabel til forsterkerens "Power + 12V" og kjøre den kabelen til bilens batteri. Koble en annen strømkabel til forsterkeren er "Ground - negativ" og kjøre den kabelen til bilens batteri. Bruk en høyttaler måler anbefalt av forsterkerens produsent.

6 Fest strøm til batteriet. Koble strømkablene til bilens batteri, og husk å koble bakken med negativ og positiv med positiv. Slå på bilen og teste stereoanlegg.