Standarder for parkering Signs

Standarder for parkering Signs


En endelig regel å vedta den såkalte håndboken på Uniform Traffic Control Devices (MUTCD), utgitt av US Department of Transportation, ble satt til Federal Register i desember 2009. Enkeltstater hadde to år fra den datoen å adoptere MUTCD som sin rettslig standard for trafikk kontroll enheter, inkludert parkering tegn.

Design

Den MUTCD sier at i områder der parkering er forbudt, helt eller mellom bestemte tider, bør parkeringsskilt har en rød legende og grenser mot en hvit bakgrunn. I områder der tidsbegrensede parkering er tillatt, bør skiltene har en grønn legende og grenser mot en hvit bakgrunn.

restriksjoner

Parkeringsskilt skal vise noen begrensning, på tider av dagen og dagene i uken at det er aktuelt (om ikke alle timer, eller hver dag), oppført fra topp til bunn i den rekkefølgen. Dersom begrensningen gjelder for et avgrenset område, skal grensene angis med piler eller flere tegn.

Tilleggsinformasjon

Hvis parkeringsskilt er satt opp i en vinkel på 90 grader til fortauskant, bør to skiltene monteres rygg mot rygg i krysset eller overgangen mellom to parkeringssoner. Hvert skilt bør suppleres med en plakett bærer utsagnet "DENNE SIDEN AV SIGN."