Spørsmål om GPS-navigasjon

GPS (Global Positioning System) navigasjonsenheter guide brukerne til rett sted ved hjelp av et nettverk av satellitter. En GPS-systemet forteller deg hvor du faktisk er, og hjelper deg å finne din målplasseringen. Moderne navigasjonssystemer inkluderer tale evner, som gjør deg i stand til å lytte til retninger mens du kjører i stedet for søk GPS kart. GPS-enheter er ganske lett å bruke og ikke krever inngående teknisk kunnskap fra brukere.

Hvordan kan du søke etter en plassering?

På en vanlig GPS navigasjonsenhet, kan du søke etter et sted ved å bruke navnet på lokaliteten eller veien navn. Du kan også søke på grunnlag av et landemerke eller severdighet (POI).

Hva er veipunkter?

"Waypoint" refererer til posisjonen lagret av GPS-mottakeren i minnet. GPS-mottakeren beregner retningen av denne posisjon, avstand til den og tiden det tar for å nå stillingen. En serie av veipunkter gjør en rute. GPS endringer i spesifikasjonene for hvert veipunkt, som den beveger seg fra ett veipunkt til den andre, langs en rute.

Hva er årsaken til GPS tilkoblingsproblemer?

For GPS for å koble til, krever det til rette for signalmottak. En klar, åpen himmel er GPS-vennlig. Skyer, regn, skyskrapere og kraftverk svekke signalmottak. Det tar vanligvis 10 minutter å koble under slike forhold, eller for å starte en ny GPS-enhet. Men gjentatte svikt å koble kan være en indikasjon på korrupsjon av en GPS-enhet SD-kortdata. Kontakt kundestøtte under slike forhold.

How Do You Sjekk kart Installasjon?

Vanligvis et fravær av en feilmelding er et tegn på vellykket kartet installasjon. Derimot; du kan sjekke om kartene er riktig installert ved å sjekke muligheten kartinnstillingene på enheten. Her kan du finne en liste over kart som er installert og aktivert.

Hvordan du velger et reisemål?

Gå til hovedmenyen til GPS-systemet og velge det alternativet som lar deg stille inn destinasjon (f.eks, hvor du skal). Skriv inn din destinasjon her ved navn eller POI, eller andre praktiske alternativer.