Spill for Samsung SPH-I325

Spill for Samsung SPH-I325


Samsung Ace SPH I325 er en Windows Mobile smartphone betjent gjennom Sprint trådløse nettverk. Telefonen har en 1,3-megapiksel kamera, Bluetooth-teknologi og nettlesere. Telefonen støtter nedlastbart innhold fra Internett, for eksempel spill og ringetoner. Brukere kan laste ned spill gratis fra ulike nettsteder.

Action spill

Actionspill som «Mario 55", "Space Invaders" og "Hvorfor Chicken Hvorfor" er gratis spill tilgjengelig for nedlasting for Samsung I325. "Mario 55" er en klone av Nintendo spillet "Mario". I spillet kan du reise med karakteren gjennom ulike nivåer og unngå skapninger underveis. "Space Invaders" er et skytespill hvor du må drepe romvesener som de går ned i rader nedover skjermen. Målet med spillet "Hvorfor Chicken Hvorfor" er å få kyllinger trygt over gaten før de blir overkjørt av møtende trafikk.

puslespill

"Samegame", "Sudoku" og "Hangman" er gratis puslespill spill som du kan laste ned på telefonen. Hensikten med "Samegame" er å tømme brettet ved å fjerne bobler fra skjermen. For å eliminere bobler, må du klikke på kjeder av tre eller flere av de samme fargede bobler. "Sudoku" er et hjernetrimspill der du fullfører hvert rutenettet ved å fylle i tallene fra en til ni i hver kolonne og rad. Tallene må bare vises én gang i hver kolonne og rad. I spillet "Hangman", din oppgave er å avdekke den skjulte setningen ved å gjette bokstavene du mener er i ordet. Hvis bøddelen trekker hele kroppen før du gjette ordet, mister du spillet.

skyting Games

Skyting spill er tilgjengelig for nedlasting på Samsung I325. "Skyt den Load" det er et skytespill som har to spillemoduser: last modus og skyte modus. I lasten modus, er din oppgave å montere minst en pistol før tiden renner ut. I shoot modus, må du skyte de slemme gutta. "Operasjon Alpha Zylon" er et annet skytespill hvor du må eliminere alle fiender fra hvert nivå.

trivia spill

"Absolute Trivia Games" er en nedlasting pakke som inkluderer spørsmål om en rekke emner som spenner fra alkoholholdige drikkevarer, spill, mote og hovedsteder. Hver kategori har over 100 spørsmål. Spørsmål inkludere flere svar for deg å velge fra. En annen trivia spillet er «Hangman». I dette spillet, du prøver å finne ut skjulte ord ved å gjette bokstaver som kan vises i ordet.