Spill for MOTORAZR

Spill for MOTORAZR


MOTORAZR linje med mobiltelefoner ble lansert av Nokia i 2004, og fortsatte å utvikle seg fra den første V3 versjon til den endelige telefonen i familien, RAZR maxx lansert i 2007. Telefonen ble en stor kommersiell suksess som førte til et stort og variert utvalg av kompatible spill blir produsert 2004-2007.

puslespill

Spill for MOTORAZR

Puslespill utfordre hjernen din og holde tenkning skarp

Tetris er et av de mest populære puzzle spillene gjennom tidene, og takket være EA Games er tilgjengelig for deg å nyte på MOTORAZR. Tetris krever at du sporet forskjellig form blokker i butikken hullene som de faller fra toppen av skjermen plukke opp hastigheten som spillet utvikler seg. Et interessant alternativ til Tetris for de Brain Training øyeblikkene er den klassiske perle-swapping puslespillet Bejeweled, også fra EA Games.

sports~~POS=TRUNC

Spill for MOTORAZR

Need for speed gir høy hastighet racing action til MOTORAZR

Hvis du kjører spill er din greie, så Need for Speed ​​Shift og Hot Pursuit er to populære kjørespill for Moto RAZR fra EA Games. Du kan kjøre en rekke ytelse biler og tjene belønninger i løpene på både dag og natt spor. For en mer avslappet sportslige spillet kan du ha en gå på den offisielle PDC World Darts Championship på MOTORAZR, er dette spillet fra P1 Sports Ltd.

Strategispill

Lag og utvikle din egen virtuelle verden med The Sims 3 for MOTORAZR. Dette spillet er basert på SIMS, den bestselgende PC-spillet gjennom tidene. Den lar deg først opprette og tilpasse Sims utseende og personlighet, så ta dem ut av huset og inn i nabolaget og micro administrere sine liv.

Action spill

Spill for MOTORAZR

Omfavne din indre barnet med Doodle Jump på MOTORAZR

Guide helten gjennom alle slags hindringer med Doodle Jump. Det er en veldig enkel, men vanedannende spill. Målet er å veilede Doodler opp rutepapir ved hjelp av fjærer, plattformer, propell hatter og jet packs og samtidig unngå alle de slemme gutta. Dette spillet av Realnetworks og Lima Sky startet livet på iPhone-plattformen, men var så vellykket at det ble gjort tilgjengelig på andre telefoner, inkludert MOTORAZR.