Spill for en Samsung t519

Spill for en Samsung t519


Telefoner er nå pålagt å gjøre mye mer for noen mennesker enn bare å ringe og motta samtaler. Smarte telefoner gi kameraer, Internett-tilgang, MP3-spillere og funksjoner for å spille spill som tilbys blant tusenvis av "apps". Samsung t519 er en smart telefon utstyrt med disse funksjonene og en rekke spill er tilgjengelig for nedlasting.

endelig Lap

Endelig Lap er en Java-plattform 3D racingspill. Du må fullføre en rekke baner og opplevelser som du konkurrerer for mesterskapet. Taktikk du kan bruke i spillet inkluderer hoppe ramper og blokkere motstandere. Dette er et ideelt valg for alle fans av racing spill. Den er tilgjengelig for nedlasting som en gratis annonse-støttet spill.

Age of Japan

Du kan laste ned en prøveversjon av Age of Japan, eller kjøpe fullversjonen. Spillet er en arcade-style spill hvor du må bruke logikk for å avansere gjennom nivåer. Målet med spillet er å slette alt det gull og sølv celler fra innsiden av spillet feltet og matche de andre elementene i feltene. Du må også låse opp og utnytte bonuser og unngå hindringer som presenteres til deg. Spillet har 40 nivåer og bruker japansk grafikk for slående gameplay.

Brickbreak

Java spill Brickbreak er tilgjengelig i en gratis beta-versjon for t519. Det klassiske arkadespillet er en "Gjennombrudd spill" der du må bruke padle på bunnen av skjermen for å styre ballen til å bryte veggen på toppen av skjermen. Spillet blir gradvis vanskeligere etter hvert som flere vegger og hindringer er innført gjennom hele spillet.

Jacks or Better Poker

Jacks or Better Poker er et Java-basert spill for t519 tilgjengelig for en full gratis nedlasting hvor du spiller mot en video poker maskin. Du starter med et spill bankroll på $ 100 og du kan plassere innsatser på $ 10, $ 20, $ 30, $ 40 eller $ 50. Spillet varer i to runder eller før du går blakk. Hvis du scorer høyt, så kan du sende inn score for å bli inkludert i wapfrog.com "Hall of Fame".