Spesifikasjoner for Surround II ved Cambridge Soundworks

Surround II ved Cambridge Soundworks er en dual høyttalersystem som kan brukes enten alene eller sammen med en 5.1-kanals surround sound system. Av seg selv, er det best egnet for små områder slik leilighet rom. Når festet til et surround system, men det Surround II skal brukes i en bakre surround-lyd program. Inkludert er Multi teknologi, som lar deg slå høyttalerne mellom Bipole og dipol moduser.

Bipole Mode

I bipole modus, høyttalerne 'drivere brann i fase, noe som betyr at driverne presse høres utover på samme tid. Dette fører til lydutgangen til å være rettet mot midten av rommet, som fremmer mindre av en rundtgående effekt.

dipol Mode

I dipol-modus, driverne brann ute av fase i at en høyttaler driverutganger høres mens den andre talerens driver ikke. Dette leder lydutgangen langs rommets vegger, så lyden høres ut som det kommer fra alle retninger, simulere en surround-effekt.

Surround-lyd konfigurasjoner

Surround II-høyttalere støtter Dolby Digital, Dolby Surround, DTS, og DSP surround-lyd konfigurasjoner. Høyttalerne skal aldri bli levert med en frekvens høyere enn 100 Hz i et surround-lyd konfigurasjon. De er for liten og svak til å levere lydutgangen kreves ved så høye frekvenser for å matche større fronthøyttalere.

Andre spesifikasjoner

Surround II ved Cambridge Soundworks leveres med selvklebende føtter for robust feste den til et skrivebord. Også inkludert er veggmontering hardware - skruer og ankere. Dens dimensjoner er 6 2/4 av 4 3/4 av 4 1/2 inches. Amplification bør aldri overstige 50 watt per høyttaler. Surround II enheten veier 28,7 lbs.