Spesifikasjoner for et Nikon EH-5 AC Adapter

Spesifikasjoner for et Nikon EH-5 AC Adapter


Nikon EH-5 AC adapter er tilleggsutstyr strømkabelen er kompatibel med Nikon D-40, D-50, D-70, D70s og D-100 digital SLR-kameraer. Adapteren selges separat og gir mulighet for utvidet studio drift uten bruk av batterier. Andre Nikon kameramodeller kan bli anvendt med tillegg av EP-5 strømforsyningskontakt.

Utseende

EH-5 er hovedsakelig svart i fargen. Kroppen er laget av hard svart plast med en fleksibel elektrisk ledning som kobler adapteren til veggen og til kameraet. En to-spiss stikkontakt kobles til et standard AC-kontakten og en Nikon proprietær strømplugg kobles til en stikkontakt i kameraet.

Størrelse og vekt

Den harde plast kroppen måler 2,4 inches bred med 4,3 inches dyp med 1,2 inches høy og veier ca 9 oz. AC veggen ledningen er 71 inches lang. DC-til-kamera forbindelsesledningen måler 79 inches.

Elektrisk kraft Spesifikasjoner

Adapteren er beregnet for bruk i USA og designet for 250 volt, 15-amp vurdert strømkilder. Vekselstrøm (AC) inngangsspenninger varierer fra 100 til 240 volt på 50/60 hertz. Output er 9 volt likestrøm (DC) og 4,5 ampere.

Tilgjengelighet

EH-5 har blitt avviklet, og er ikke lenger levert av Nikon. EH-5 er blitt erstattet av EH-5A, som kan kreve ekstra strømkontakten adaptere for bruk med enkelte Nikon-modeller.