Spesifikasjoner for en Caterpillar Motor Grader

Spesifikasjoner for en Caterpillar Motor Grader


Veihøvler, ofte brukt i anleggs- og gruve å gradere og kontur land for veier, kommer i mange varianter. De kan veie fra 15 tonn til mer enn 60 tonn, med lengden av bladet som brukes til å forme jorden som strekker seg fra 12 fot til 24 fot. Caterpillar, kjent verden over for sine linjer av tunge anleggsmaskiner, og tilbyr en rekke veihøvler.

Klassifisering

Caterpillar veihøvler kommer i to hoved klassifikasjoner: standard og gruvedrift bruk. Standard klassinger er rettet mot bygging jobber som finjustering av endelig karakter for veien rydder. Gruvedrift veihøvler er laget for strengere vilkår, men utfører samme funksjon som skaper veier, men med mindre presisjon fordi veiene ikke vil bli asfaltert.

hestekrefter

Kraften tilgjengelig i Caterpillar motor graders varierer 128-533 hestekrefter. Mer hestekrefter gir mulighet for klassing å flytte større mengder materiale, klatre brattere hellinger og øke toppfarten.

blad~~POS=TRUNC

Bladbredde refererer til dimensjonen av bladet, også kalt høvelbladet, som kommer i kontakt med kjørebanen. Jo bredere blad, desto større er mengden av materiale som kan være gradert i én omgang, og dermed redusere antall omganger som trengs for å gradere en overflate. Bladbredder spenner fra et minimum på 12 fot for standard klassinger til 24 fot for gruve klassinger.

Gross Vehicle Weight

Vekten av Caterpillar motor graders varierer fra 31 891 til 137 694 pounds. Høyere brutto-bilvekter gi mer motstand å skli, slik at operatørene å takle brattere stigninger. Tyngre klassinger også fungere bedre for flytting av tunge materialer og gjøre det bra i tøffe arbeidsforhold.

Overføring

Caterpillar veihøvler kommer med flere overføringsmuligheter. Blant dem er automatisk med elektronisk powershift og direkte drive, powershift, og mot akselen.

bremser

På grunn av de store kreftene som er involvert, er sterke bremsesystemer som kreves i veihøvler. Tilgjengelige alternativer inkluderer både oljeaktivert og olje-skivebremser.

Høyde på foraksel Senter

Avstanden fra bakken til midten av akselen bestemmer hvor stor en gjenstand veihøvler kan traversere. Avstanden varierer fra ca 23 inches på de minste klassinger til 34 inches på de største.

Blade Tips Range

Vinkelen på bladet tips endrer kontaktvinkelen mellom grader og materialet som er gradert, gir føreren muligheter i å forme materialet. Blade tips områder varierer fra 5 grader bakover til 40 grader fremover.

Maksimal kuttedybde

Den maksimale dybde av kuttet refererer til hvor langt under dekkene bladet kan komme inn i en hvilken som helst gitt materiale. Jo større den maksimale dybden av kuttet, slik at færre passeringer som er nødvendig for å fjerne materiale.