Spesifikasjoner av en exedy Clutch

Exedy Globalparts Corporation er et amerikansk datterselskap av Japans exedy Corporation. Som i begynnelsen av 2011, produserer selskapet dusinvis av ulike koblinger for både standard og racing biler.

Identifikasjon

Exedy OEM og racing clutcher er tilgjengelig for innenlands, europeiske og japanske biler (inkludert Nissan, Toyota, Mazda, Ford, Chrysler og Chevrolet). Clutch kits er tilgjengelig i karbon friksjon, Cerametallic og organisk materiale i enkeltrom, dobbeltrom og tremannsrom-plate konfigurasjoner.

Exedy Stage 2 Cerametallic Clutch Kit

Exedy er Cerametallic clutch kits er laget for kraftige biler med modifiserte motorer. Hver clutch platen har våren center dempere. Plater er tilgjengelig i enten normal eller redusert tykkelse. Antallet spor tenner og ytre diameter av skivene varierer avhengig av kjøretøyet, hvor clutchen kommer til å bli installert. For eksempel, et trinn 2 Cerametallic clutch kit for en 1981 Toyota Supra har en ytre skivediameter av 225 mm og 21 tenner spline.

Exedy Stage 1 Organic Clutch Kit

Exedy sin Stage 1 Organiske clutch kits er beregnet for racing. Hver clutch bruker avansert friksjon materialer for å lindre glidning, et vanlig problem forbundet med kraftige motorer. Alle Stage 1 Organiske klørne har økt klemme lastekapasitet og våren center dempere. Skivediameter og antall tenner spline variere avhengig av kjøretøyet. A Trinn 1 Organisk clutch kit for en 1995 Mustang Cobra, for eksempel, har en ytre skivediameter av 265 mm og 10 tenner spline.